L llAtesll Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 55 29 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar modem ikide bir kopuyordu reset attım sonra internet ışıkları var ama internet yok diyor. Ne yapmam lazım? Kullanıcı arayüzüne de girdim.
Arkadaşlar modem ikide bir kopuyordu reset attım sonra internet ışıkları var ama internet yok diyor. Ne yapmam lazım? Kullanıcı arayüzüne de girdim.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.480 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 llAtesll dedi: Arkadaşlar modem ikide bir kopuyordu reset attım sonra internet ışıkları var ama internet yok diyor. Ne yapmam lazım? Kullanıcı arayüzüne de girdim. Genişletmek için tıkla... Modem internet operatörünün vermiş olduğu modem mi yoksa sizin şahsi modeminiz mi? Artı 0 Eksi
llAtesll dedi: Arkadaşlar modem ikide bir kopuyordu reset attım sonra internet ışıkları var ama internet yok diyor. Ne yapmam lazım? Kullanıcı arayüzüne de girdim. Genişletmek için tıkla... Modem internet operatörünün vermiş olduğu modem mi yoksa sizin şahsi modeminiz mi?
KS KS L llAtesll Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 55 29 Mayıs 2022 #3 PeluşPenguen dedi: Modem internet operatörünün vermiş olduğu modem mi yoksa sizin şahsi modeminiz mi? Genişletmek için tıkla... Onlar tarafından verildi. Artı 0 Eksi
PeluşPenguen dedi: Modem internet operatörünün vermiş olduğu modem mi yoksa sizin şahsi modeminiz mi? Genişletmek için tıkla... Onlar tarafından verildi.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.480 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #4 llAtesll dedi: Onlar tarafından verildi. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ederseniz, yardımcı olabilirler size. Müşteri hizmetleri modeminize uzaktan bağlanıp sorunu çözebilmekteler. Artı 0 Eksi
llAtesll dedi: Onlar tarafından verildi. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ederseniz, yardımcı olabilirler size. Müşteri hizmetleri modeminize uzaktan bağlanıp sorunu çözebilmekteler.