Modem/Sinyal güçlendirici önerisi

Bütçenizi belirtin tam olarak. @EkmekArasiHDD hocam iyice öneri yapar.
Şuan 300-400 civarı bir bütçem var.

Şöyle bir şey daha eklemek istiyorum elimde
Asus DSL-N16 var bunu sinyal arttırıcı olarak kullanabiliyorum sanırım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum bunu bilen varsa bu konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.

Şu an 300-400 civarı bir bütçem var.

Şöyle bir şey daha eklemek istiyorum elimde
ASUS DSL-N16 var bunu sinyal arttırıcı olarak kullanabiliyorum sanırım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum bunu bilen varsa bu konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer diğer cihazın ile teknolijileri benzer ise Wi-Fi ismini ve şifresini kanallarını aynı ayarlayarak genişletici gibi kullanabilirsin.

Ama bu videodaki işi yapabilmek için ikinci modeme kablo çekilmesi gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer diğer cihazın ile teknolijileri benzer ise Wi-Fi ismini ve şifresini kanallarını aynı ayarlayarak genişletici gibi kullanabilirsin.

Teşekkür ederim bu videodaki adımları deneyeceğim umarım olur almaktan kurtulurum.

Dediğinize uygun tek bir sağlam router mevcut hocam. Xiaomi markası ayrıca router kategorisinde F/P sayılır ve kaliteliler.

Eğer ki elimdeki model olmazsa bunu da değerlendireceğim teşekkürler.

videonun bu kısmına kadar izledim ve o kısma kadar söylenilen her şeyi yaptım ve sonuç olarak ASUS modem routerime bağlandım şu anda da güzel bir şekilde çalışıyor fakat birkaç yerde bu tür kullanımlarda ekstra ücret alındığı falan yazıyor böyle bir şey var mı? Tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Şu an kullandığım modem Kablonet'in kendi modemi ve başında da belirttiğim gibi videonun belli bir kısmına kadar yapabildim çünkü ana modemimin şifresini bilmiyorum resetlemekte istemedim bunlar bana bir sorun yaşatır mı biliyorsanız yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

videonun bu kısmına kadar izledim ve o kısma kadar söylenilen her şeyi yaptım ve sonuç olarak ASUS modem routerime bağlandım şu anda da güzel bir şekilde çalışıyor fakat birkaç yerde bu tür kullanımlarda ekstra ücret alındığı falan yazıyor böyle bir şey var mı? Tabii ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Şu an kullandığım modem Kablonet'in kendi modemi ve başında da belirttiğim gibi videonun belli bir kısmına kadar yapabildim çünkü ana modemimin şifresini bilmiyorum resetlemekte istemedim bunlar bana bir sorun yaşatır mı biliyorsanız yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hayır ücret kesemezler çünkü var olan interneti dağıtıyorsun kim demişse boş demiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı