Modem Tavsiyesi Asus vs TP-Link

Asus -Tp Link Kablosuz modem?


  • Oy verenlerin toplamı
    5

Shinigami35

Hectopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
1
Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk defa bir forumda konu açıyorum beyler.

Çok uzun zamandır kablolu modem kullanıyorum ve şimdi kablosuza geçmeye karar verdim fakat almışken güzel bir modem almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve Asus ile TP Link markaları arasında kaldım. Bir de 150 mbps ve 300 mbps, hangisini almalıyım? Sadece evde kullanacağım, sizin tavsiyeniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün Air Tires marka bulabildiğim en ucuz çok portlu modemden aldım. Önceki modem sürekli kopma yapıyordu bunda yaklaşık 3 saattir hiç kopma olmadı. Asus ve Air Tires modemlerde 3 yıl garanti var. O 150 - 300 Mbps'lerin modeme bağlı cihazlar arasındaki dosya aktarım hızını gösterdiğini söyledi Vatan elemanı.
 
TP Link tavsiye ederim benim kullandığım TP Link td864w oldukça hızlı nete bağlanabiliyor 300 Mps wireless gayet kullanışlı.
Eski modem ZyxeL di 300 mb le indirdiğim torrenten TP Link td864w ile 800 hatta 900 Mb rahat görebiliyorum. + fibernetim yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı