Modem tavsiyesi

Merhaba bütçe maksimum 600 TLdir. Öncelikli olarak ASUS'u düşüneceğim ancak bahsettiğiniz markayı araştıracağım teşekkür ederim.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim acaba benim linkini attığım ürünler arasında hangisini almamı tercih ederdiniz? Vatandaki fiyata takılmayın lütfen Hepsiburada ve Trendyol'da 500 küsurler.
Hocam aralarında pek bir fark göremedim daha doğrusu hiç bir fark göremedim 😁 hemen hemen aynı duruyor.

Hocam aralarında pek bir fark göremedim daha doğrusu hiçbir fark göremedim 😁 hemen hemen aynı duruyor.

Bir farkı var ama bulamadım bir türlü :)) internette de fiyat farkı var hani ufak da olsa bir farklılık var ama nedir çözemedim gitti :))

Bende ASUS DSL AC750 var yeni aldım 2. el 300 TL'ye gayet iyi.

AC 51 ile ne farkı var acaba bir bilginiz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tp-Link markasından şaşma derim. Airties filan bulaşma.
Ben mecburi olarak kablonet infinity modem kullanıyorum ara sıra wifi kopması haricinde masaüstünde çok memnunum modemden her zaman sabit 100Mbps veriyor.

Uzun süre ASUS DSL AC-750 kullandım, tavsiye ederim. TP-Link de fena değildir ama ASUS'un hem arayüzü daha kolaydır hem de daha uzun ve sık Firmware güncellemesi alır.

Daha önce güvenlik açığı olup da TP-Link ve Turk Telekom tarafından Firmware güncellemesiz bırakılan operatör modemleri vardı. Suçlu kim, sizin takdirinize bırakıyorum...

Sanırım özellik olarak hiçbir farkı yok hangisi ucuzsa onu al.
teşekkür ederim
Attığınız 2 ürünün hiçbir farkı gözükmüyor bence bu iki üründen birini alacaksanız fiyatı en uygun olanı tercih ediniz.
teşekkür derim
Uzun süre ASUS DSL AC-750 kullandım, tavsiye ederim. TP-Link de fena değildir ama ASUS'un hem arayüzü daha kolaydır hem de daha uzun ve sık Firmware güncellemesi alır.

Daha önce güvenlik açığı olup da TP-Link ve Turk Telekom tarafından Firmware güncellemesiz bırakılan operatör modemleri vardı. Suçlu kim, sizin takdirinize bırakıyorum...
bende asus markayı tercih edeceğim sanırım geri dönüşünüz için teşekkür ederim acaba a51ile arasında ne fark var acaba bir bilginiz var mıdır çünkü 2 ayrı model olarak satışa sunuluyor geri dönüş yaparsanız ona göre satın almak istiyorum

BU ÜÇÜNDEN hangisini almalıyım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Teşekkür derim.

Bende ASUS markayı tercih edeceğim sanırım geri dönüşünüz için teşekkür ederim acaba A51ile arasında ne fark var acaba bir bilginiz var mıdır çünkü 2 ayrı model olarak satışa sunuluyor geri dönüş yaparsanız ona göre satın almak istiyorum.

Bu üçünden hangisini almalıyım.

AC750 daha güncel o yüzden onu alman daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı