Modem tavsiyesi

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Selamlar, günaydın arkadaşlar. Ev telefonuna bağlı bir modemimiz var, bugün oluşan birkaç arıza ve sıkıntıdan dolayı ISS'mizin müşteri hizmetlerini arayıp önce tarife değiştirdik, sonra da modem değiştirmek istediğimizi de belirttik ve yeni bir tane almamız gerektiğini söylediler.
Maksimum 500-600 TL verebilirim. Güzel, kaliteli bir öneriniz var mıdır? 4-5 oda uzaklıktan da çekerse çok sevinirim açıkçası. Çünkü şu anki oturma odasında 1 diş falan çekiyor ya da hiç çekmiyor :D. Eğer olmazsa sinyal güçlendirici de alabilirim. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
Türk Telekom kullanıyoruz bu arada.
Ek olarak şu bilgileri de vereyim;

Şu an kullandığımız modem bu:
TP-Link TD-W9970V3

Hem ADSL, hem de VDSL destekleyen bir modem sanırım. Ayrıca bunun yanında üzerinde "VDSL Splitter" yazan bir cihaz da kullanıyoruz.

Ufak bir araştırma sonucunda bunları buldum. Hangisi iyidir?
Bilgisi olan yok mu bu modemler hakkında? Kullanan falan?

Son düzenleme:
Tenda olana bakabilirsiniz, ikinci elde az kullanılmış Zyxel VMG3625-T50B bulabilirseniz alın.
Omni DSL yazılım ve OS olarak çok iyi ama günümüze uygun fiyatta iyi bir donanım sunmuyor. 1.5 sene kullandım.

Tenda olana bakabilirsiniz, ikinci elde az kullanılmış Zyxel VMG3625-T50B bulabilirseniz alın.
Omni DSL yazılım ve OS olarak çok iyi ama günümüze uygun fiyatta iyi bir donanım sunmuyor. 1.5 sene kullandım.
Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz Zyxel modeli bunların hepsinden iyi midir? Bütçeyi arttırmaya değer mi?

Değer, Gigabit ve daha yeni.
Teşekkürler, onu alırım direkt öyleyse.
Değer, Gigabit ve daha yeni.
Hocam son bir sorum olacak, başka bir forumda açtığım konuda Keenetic daha çok önerildi. O yüzden biraz ikileme girdim. Omni modeli yerine Extra DSL modelini alsam nasıl olur sizce? O iyi midir? Sunduğu donanımlar nasıldır?
Teşekkürler, onu alırım direkt öyleyse.

Hocam son bir sorum olacak, başka bir forumda açtığım konuda Keenetic daha çok önerildi. O yüzden biraz ikileme girdim. Omni modeli yerine Extra DSL modelini alsam nasıl olur sizce? O iyi midir? Sunduğu donanımlar nasıldır?
@Ipares

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı