Modem Tavsiyesi

Version9

Kilopat
Yer
Dünya
ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol Destekli-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
Adlı modemi almayı düşünüyorum.
Evdeki modemler bozulduğu için alıyorum.
Sizce bu modemi alınır mı?
Modem Lİnk

İnternet hızım şu an 16/0,7
İlerde Tarife yükselterek 35/3 'e geçeceğim.

Önerilere Açığım, almışken iyi bir şey olsun istiyorum.
Fiyat aralığı = 300 altı.

Bu fiyat aralığında bu modem çok önerilmiş bende bu modemi aldım yaklaşık 7,8 aydır kullanıyorum.
Modemin wifi çekim gücü sıkıntılı 2 tane anteni var ama görüntüden başka bir şey değil wifi 40 Mbps üzerine çıkmıyor.

ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol Destekli-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
Adlı modemi almayı düşünüyorum.
Evdeki modemler bozulduğu için alıyorum.
Sizce bu modemi alınır mı?
Modem Lİnk

İnternet hızım şu an 16/0,7
İlerde Tarife yükselterek 35/3 'e geçeceğim.

Önerilere Açığım, almışken iyi bir şey olsun istiyorum.
Fiyat aralığı = 300 altı.
Asus DSL N-16 kullanıyorum. Çekim gücü kötü. Bu modemden önce 5-6 yıllık Airties kullanıyordum çok güzel çekiyordu.

Asus modemlerde Asus DSL-AC55U modelinin altındaki modellerin hepsi Mediatek chipseti kullanıyor ve mediatek chipsetli modemler stabil değildir ayrıca Asusların yazılımsal olarak kronik sorunları mevcut.
Eğer düzgün bir modem istiyorsan Broadcom chipsetli ve AC destekli bir modem almanı öneririm.
Attığım modem tam F/P cihazıdır ve üstteki yazdığım özelliklere sahiptir.

Bu fiyat aralığında bu modem çok önerilmiş bende bu modemi aldım yaklaşık 7,8 aydır kullanıyorum.
Modemin wifi çekim gücü sıkıntılı 2 tane anteni var ama görüntüden başka bir şey değil wifi 40 Mbps üzerine çıkmıyor.

Asus DSL N-16 kullanıyorum. Çekim gücü kötü. Bu modemden önce 5-6 yıllık Airties kullanıyordum çok güzel çekiyordu.

Asus modemlerde Asus DSL-AC55U modelinin altındaki modellerin hepsi Mediatek chipseti kullanıyor ve mediatek chipsetli modemler stabil değildir ayrıca Asusların yazılımsal olarak kronik sorunları mevcut.
Eğer düzgün bir modem istiyorsan Broadcom chipsetli ve AC destekli bir modem almanı öneririm.
Attığım modem tam F/P cihazıdır ve üstteki yazdığım özelliklere sahiptir.

Tavsiyeniz için teşekkürler
Sonda tavsiyesini yaptığınız modem'i almayı düşünüyorum sizce indirime girer mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı