Modem tercihi nasıl olmalı ve neden yeni modem alınmalı?

bskoc99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

1gigabit Türk Telekom interneti kullanıyorum. Bu internet ile birlikte Türk Telekom'un verdiği ZXYEL-EX3501 modemi kullanıyorum.
Modem değiştirmeli miyim? Yani bildiğim kadarıyla insanlar bu TT'nin modemlerini kullanmıyor değiştirenler neden değiştiriyor bu konuda aydınlatabilecek biri olursa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.

1gigabit Türk Telekom interneti kullanıyorum. Bu internet ile birlikte Türk Telekom'un verdiği ZXYEL-EX3501 modemi kullanıyorum.
Modem değiştirmeli miyim? Yani bildiğim kadarıyla insanlar bu TT'nin modemlerini kullanmıyor değiştirenler neden değiştiriyor bu konuda aydınlatabilecek biri olursa sevinirim.

Hocam eğer çekme problemi ve kopma problemi yaşıyorsanız değiştirebilirsiniz zamanında bende değiştirmiştim bayağı bir artısını gördüm.

Modemi internet hızınızı destekleyen ve altyapıya uygun olarak alabilirsiniz.

Vallahi ben de TT'nin önerisi ile ZyXEL kullandım sonra baktım yavaş. Gittim TP-Link aldım iki markayı da denedim ZyXEL daha iyiymiş.
Bence eğer modem değiştirmeyi düşünüyorsan kesinlikle Huawei marka almalısın çok şey yaşadım çözümü Huawei de buldum. anlatsam roman olur.

Hocam eğer çekme problemi ve kopma problemi yaşıyorsanız değiştirebilirsiniz zamanında bende değiştirmiştim bayağı bir artısını gördüm.

Modemi internet hızınızı destekleyen ve altyapıya uygun olarak alabilirsiniz.

Çekme/kopma problemi henüz yaşamadım.

Vallahi ben de TT'nin önerisi ile ZyXEL kullandım sonra baktım yavaş. Gittim TP-Link aldım iki markayı da denedim ZyXEL daha iyiymiş.
Bence eğer modem değiştirmeyi düşünüyorsan kesinlikle Huawei marka almalısın çok şey yaşadım çözümü Huawei de buldum. Anlatsam roman olur.

Mesela en büyük yaşadığın sıkıntı nedir? Ve Huawei de kullandığın modemi birkaç artısıyla birlikte yazar mısın? Qsl ayarı yapıyor musun onu da merak ettim açıkçası.

Bence eğer modem değiştirmeyi düşünüyorsan kesinlikle Huawei marka almalısın çok şey yaşadım çözümü Huawei de buldum. anlatsam roman olur.
Hocam zaten eskiden TT huawei kullanıyordu yani en azından bize öyle kurmuşlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı