Çözüldü Modem VDS sunucusu olarak kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

süprizbozan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Evde iki adet modem var bu modemleri VDS server olarak kullanabilir miyim? Server'ın kapasitesinin çok olmasına gerek yok.

Çözüm
Delisi ve bilgi sahibi olan insanlar kullanabilir. Fakat yukarıda bahsedilen firmware ile zaten yayın yapmak için statik ip adresine sahip olmalısınız. Ona vereceğiniz paraya vds veya e-mail sunucusu alabilirsiniz.
VDS soruyor web sayfası öneriyorsun

Dostum sence VDS kurulabilen bir şey mi? Arkadaş bilgisizliğinden öyle yazmış olabilir haliyle Router'da Minecraft sunucusu barındıracak değil ya. Zira Router'da maximum web sunucusu barındırılabilir başka da bir şey barındırılabileceğini sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu konuda bilgim az zaten bu yüzden konu açtım ve aslında benim amacım E-Mail içim sunucu kurmaktı ve bunun için VDS sunucusu gerekiyor diye biliyorum ve şu an hosting alamam ayrıca 7/24 sunucu olarak çalışacak bir bilgisayarım da yok bu yüzden sordum modemi bu amaçla kullanabilir miyiz diye anladım ki kullanamıyoruz galiba.

Son düzenleme:
Delisi ve bilgi sahibi olan insanlar kullanabilir. Fakat yukarıda bahsedilen firmware ile zaten yayın yapmak için statik ip adresine sahip olmalısınız. Ona vereceğiniz paraya vds veya e-mail sunucusu alabilirsiniz.

Çözüm
Delisi ve bilgi sahibi olan insanlar kullanabilir. Fakat yukarıda bahsedilen Firmware ile zaten yayın yapmak için statik IP adresine sahip olmalısınız. Ona vereceğiniz paraya VDS veya e-mail sunucusu alabilirsiniz.

Tamam hocam teşekkür ederim aradığım sorunun cevabını buldum iyi Sosyaller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…