Alfa Prime
Kilopat
Aralarından en iyisi hangisidir benim isterrlerime göre
Aralarından en iyisi hangisidir benim isterrlerime göre.
750 mbps anlamı nedir diğerleri 1200 falan çünküTurkNet verdiği modem VDSL için iyi değil. Ben AC51 modelini öneririm.
Anladım. Peki hangi sağlayıcı ve hangi paketi almam gerek? Türk net 75 mbps 170 tl başka bir sağlayıcıda 100 mbps 124 tl. Tabi buzlar tahmini ama fiyat olarak çok fark varTurkNet verdiği modem VDSL için iyi değil. Ben AC51 modelini öneririm.
Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com TurkNet'in verdiği ürün yukarıdaki.Zyxel VMG3625-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zyxel VMG3625-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Zyxel VMG3625-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.422,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıralama bu şekilde oluyor.
750 Mbps anlamı nedir diğerleri 1200 falan çünkü.
Anladım. Peki hangi sağlayıcı ve hangi paketi almam gerek? TurkNet 75 Mbps 170 TL başka bir sağlayıcıda 100 Mbps 124 TL. Tabii buzlar tahmini ama fiyat olarak çok fark var.
Hangi sağlayıcıyi önerirsiniz.
Anladım. Peki hangi sağlayıcı ve hangi paketi almam gerek? TurkNet 75 Mbps 170 TL başka bir sağlayıcıda 100 Mbps 124 TL. Tabii buzlar tahmini ama fiyat olarak çok fark var
Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz.
Anladım teşekkür ederim. Milinecom ve netspeed de önerir misiniz bunlara ek olarak?ISS'lerin ping değerleri maalesef, farklı olduğu için mevcut konumunuza en iyi hizmeti veren firma hangisidir bir tavsiye doğru olmayacaktır.
Alt yapınız attığınız sorgulama sonuçlarından anlaşıldığı üzer 75Mbps üzeri bir hizmet alamazsınız lakin ISS'ler müşteri çekebilmek adına 100Mbps paket satabiliyorlar. Siz sadece 75Mbps kadar indirme hızı alabileceksiniz.
Uygun fiyatlı olsun derseniz.
Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
Evinizde ve işyerinizde fiber internet veya VDSL internet hızında taahhütsüz uygun fiyatlı internetin adresi.poyraznet.com Firmalarına yönelebilirsiniz.
Yok ben adı sanı duyulmamış firma ile uğraşmam diyorsanız. İstediğiniz firmaya başvurabilirsiniz.
Anladım teşekkürler. Peki modem olarak https://www.akakce.com/modem/en-ucu...-super-vdsl-profil-35b-fiyati,1204873452.html bu da iyi midir? Nette biraz baktım çok fazla olumlu yorum yapan olmuşHocam onlar hız. ASUS DSL-AC750 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-EWAN FiBER-Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu öneririm eğer evde Wi-Fi 6 cihaz yok ise.
Sağlayıcı olarak bütçeniz yetiyorsa TurkNet alın en iyi Online performansını ve altyapinizin en çok desteklediği hızı o verecektir diğer isslerdede 100 paketini alırsanız 70 falan verecektir TurkNet'in ping yani Online oyunlardaki performansı iyi.
Sağlayıcı olarak bütçeniz yetiyorsa TurkNet alın en iyi Online performansını
Ve altyapınızın en çok desteklediği hızı o verecektir.
Diğer isslerdede 100 paketini alırsanız 70 falan verecektir.
Anladım teşekkür ederim. Milinecom ve Netspeed de önerir misiniz bunlara ek olarak?
Anladım teşekkürler. Peki modem olarak https://www.akakce.com/modem/en-ucu...-super-vdsl-profil-35b-fiyati,1204873452.html bu da iyi midir? Nette biraz baktım çok fazla olumlu yorum yapan olmuş.
Millenicom ping kötüdür. Netspeed bilmiyorum, bir iyi diyorlar bir kötü.