Modem veren ISS önerisi

Aralarından en iyisi hangisidir benim isterrlerime göre

TurkNet'in verdiği ürün yukarıdaki.

Sıralama bu şekilde oluyor.

TurkNet verdiği modem VDSL için iyi değil. Ben AC51 modelini öneririm.
750 mbps anlamı nedir diğerleri 1200 falan çünkü

TurkNet verdiği modem VDSL için iyi değil. Ben AC51 modelini öneririm.
Anladım. Peki hangi sağlayıcı ve hangi paketi almam gerek? Türk net 75 mbps 170 tl başka bir sağlayıcıda 100 mbps 124 tl. Tabi buzlar tahmini ama fiyat olarak çok fark var

TurkNet'in verdiği ürün yukarıdaki.

Sıralama bu şekilde oluyor.

Hangi sağlayıcıyi önerirsiniz.

750 Mbps anlamı nedir diğerleri 1200 falan çünkü.

Anladım. Peki hangi sağlayıcı ve hangi paketi almam gerek? TurkNet 75 Mbps 170 TL başka bir sağlayıcıda 100 Mbps 124 TL. Tabii buzlar tahmini ama fiyat olarak çok fark var.

Hangi sağlayıcıyi önerirsiniz.

Hocam onlar hız. ASUS DSL-AC750 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-EWAN FiBER-Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu öneririm eğer evde Wi-Fi 6 cihaz yok ise.

Sağlayıcı olarak bütçeniz yetiyorsa TurkNet alın en iyi Online performansını ve altyapinizin en çok desteklediği hızı o verecektir diğer isslerdede 100 paketini alırsanız 70 falan verecektir TurkNet'in ping yani Online oyunlardaki performansı iyi.

Anladım. Peki hangi sağlayıcı ve hangi paketi almam gerek? TurkNet 75 Mbps 170 TL başka bir sağlayıcıda 100 Mbps 124 TL. Tabii buzlar tahmini ama fiyat olarak çok fark var
Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz.

ISS'lerin ping değerleri maalesef, farklı olduğu için mevcut konumunuza en iyi hizmeti veren firma hangisidir sorusuna bir tavsiye vermek doğru olmayacaktır.
Alt yapınız attığınız sorgulama sonuçlarından anlaşıldığı üzer 75Mbps üzeri bir hizmet alamazsınız. Lakin ISS'ler müşteri çekebilmek adına 100Mbps paket satabiliyorlar. Siz sadece 75Mbps kadar indirme hızı alabileceksiniz.
Uygun fiyatlı olsun derseniz.
Firmalarına yönelebilirsiniz.
Yok ben adı sanı duyulmamış firma ile uğraşmam diyorsanız. İstediğiniz firmaya başvurabilirsiniz.

ISS'lerin ping değerleri maalesef, farklı olduğu için mevcut konumunuza en iyi hizmeti veren firma hangisidir bir tavsiye doğru olmayacaktır.
Alt yapınız attığınız sorgulama sonuçlarından anlaşıldığı üzer 75Mbps üzeri bir hizmet alamazsınız lakin ISS'ler müşteri çekebilmek adına 100Mbps paket satabiliyorlar. Siz sadece 75Mbps kadar indirme hızı alabileceksiniz.
Uygun fiyatlı olsun derseniz.
Firmalarına yönelebilirsiniz.
Yok ben adı sanı duyulmamış firma ile uğraşmam diyorsanız. İstediğiniz firmaya başvurabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim. Milinecom ve netspeed de önerir misiniz bunlara ek olarak?

Hocam onlar hız. ASUS DSL-AC750 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-EWAN FiBER-Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu öneririm eğer evde Wi-Fi 6 cihaz yok ise.

Sağlayıcı olarak bütçeniz yetiyorsa TurkNet alın en iyi Online performansını ve altyapinizin en çok desteklediği hızı o verecektir diğer isslerdede 100 paketini alırsanız 70 falan verecektir TurkNet'in ping yani Online oyunlardaki performansı iyi.
Anladım teşekkürler. Peki modem olarak https://www.akakce.com/modem/en-ucu...-super-vdsl-profil-35b-fiyati,1204873452.html bu da iyi midir? Nette biraz baktım çok fazla olumlu yorum yapan olmuş

Sağlayıcı olarak bütçeniz yetiyorsa TurkNet alın en iyi Online performansını

En iyisi değil veya her yerde iyi bir ping süresi vermiyor.
FTTH alt yapısından CS:GO'da Telekom'dan 70 ms alırken.
CS:GO'da TurkNet 80-85 arası alıyorum. Son zamanlarda pingim 800ms çıkıyor.

Ve altyapınızın en çok desteklediği hızı o verecektir.

Zaten alt yapısı 75 destekliyor. Ama 100Mbps hız alan kullanıcı ile aynı ücreti ödeyecek.

Diğer isslerdede 100 paketini alırsanız 70 falan verecektir.

O zaman diğer ISS'lerin 70 veya 75 paketlerini alır. :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı