Modem veya router önerisi

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir süredir paket kaybı yaşıyorum ve FPS oyunlarında çok canımı sıkmaya başladı, destek ile iletişime geçtim ve şöyle bir cevap aldım:

1736690297175.png

Modemin salonda ve salonunda biraz uzak olması sebebinden dolayı kablolu bağlantı yapamıyorum, o yüzden kablolu kullanıyorum. Router ne işe yarıyor pek bir bilgim yok. Sorunun modemde olup olmadığını da bilmiyorum bu yüzden böyle sıkıştım kaldım, önereceğiniz ürünler eğer çözüm içeriyorsa uygun fiyatlı olsun. Teşekkürler.

Nereden hizmet alıyorsunuz. Hat testleri yapın öncelikle. Paket kayıpları bozuk altyapı ya da yoğunluğu kaldıramayan sistemlerde ortaya çıkar. Kablo kalitesi de önemli. Ne tür bağlantınız var. Speeptest ile bir deneyin genel değerler nasıl yurt içi ve dışı seçin.

bu testi de yapalım

Nereden hizmet alıyorsunuz. Hat testleri yapın öncelikle. Paket kayıpları bozuk altyapı ya da yoğunluğu kaldıramayan sistemlerde ortaya çıkar. Kablo kalitesi de önemli. Ne tür bağlantınız var. Speeptest ile bir deneyin genel değerler nasıl yurt içi ve dışı seçin.

Bu testi de yapalım.

1736691215374.png

Hangi ISS, modem marka model ve kaç Mbps internet?

Vodafone, Huawei DG8045, 50Mbps.

Eki Görüntüle 2395087

Vodafone, Huawei DG8045, 50Mbps.

Modemin aldığı değer cidden düşük. Güncellemesi var mı baktınız mı? Servis sağlayıcının verdiği bir model ise sorabilirsiniz Firmware güncellemesi var mı diye. Marka model bilgisi var ise bize yazın buradan bakılır. Vodafone verdi ise onlar ile bir görüşün yazılım güncellemesi var mı modemin. Bunlar özelleştirilmiş oluyor genelde dışarıdan aramayalım.

Modemin aldığı değer cidden düşük. Güncellemesi var mı baktınız mı? Servis sağlayıcının verdiği bir model ise sorabilirsiniz Firmware güncellemesi var mı diye. Marka model bilgisi var ise bize yazın buradan bakılır.

Çok eskiden beri duruyor modem o yüzden nereden kalma bir bilgim yok, markası Huawei DG8045 ve Firmware gibi güncellemeleri hiç kontrol etmedim nasıl yapılacağını da bilmiyorum.

Ara yüzünde güncelleme kısmına bir bakın bazıları otomatik güncelleme var indireyim mi der markaların yazılımlarında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı