Modem vs router

• Konuyu başlatan 76087
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.135
Hocam bu konuyu okudum ama 300-400 civarinda alternatifi yok mudur bu urunlerin? 550 TL butcemi asiyor biraz.

Amazon.com.tr
Bu urun nasildir? Fiber destekler mi? Cekim gucu olarak tatmin eder mi?

Ne yazık ki Wi-Fi olarak iyi olan cihazlar pahalı oluyor ve bu cihazda mediatek chipseti mevcut Wi-Fi olarak sizi üzer.

Ne yazık ki Wi-Fi olarak iyi olan cihazlar pahalı oluyor ve bu cihazda mediatek chipseti mevcut Wi-Fi olarak sizi üzer.
Hocam ethernet olarak salonda bagli olacak. 30 m^2 alanda isimi cok iyi sekilde gormesi yeterli. Bunuda mi saglayamaz. Evdeki 6 yillik TP-link wifi extender ile 15-20 arasi mbps aliyorum, bunla 50 alsam yeter. Onu da mi saglayamaz?

Hocam bu konuyu okudum ama 300-400 civarinda alternatifi yok mudur bu urunlerin? 550 TL butcemi asiyor biraz.

Amazon.com.tr
Bu urun nasildir? Fiber destekler mi? Cekim gucu olarak tatmin eder mi?

O kadar mesafe varsa alınabilir ama bu cihazı alman daha iyi olacaktır.

Hocam C7'yi aldim butceyi biraz asarak, tesekkur ederim. Birkac sorum daha olacakti.
Elimdeki TP-link router RE190 modeli, OneMesh sistemine dahil edebilir miyim?
Bir de kablosuz dosya transferini nasil ayarlayacagim?

Hocam C7'yi aldim butceyi biraz asarak, tesekkur ederim. Birkac sorum daha olacakti.
Elimdeki TP-Link router RE190 modeli, onemesh sistemine dahil edebilir miyim?
Bir de kablosuz dosya transferini nasıl ayarlayacagim?

Eğer mesh desteği varsa dahil edebilirsin ve dosya transferi için cihazda ftp server oluşturman gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı