Modemde başka bir kullanıcı hesabı kullanmak yasal mı?

Aynen aynen. Eminim öyle olmuştur.

K.adı ve Şifre bilgisi telefon hattına özeldir. Eğer kendi hattın ile başkasına ait k.adı ve şifre kullanamazsınız.

Arkadaşlar durum böyle. Yapacağım açıklamayı yaptım zaten. Mesaj atmak için mesaj atmanıza gerek yok. Yabancı kitabındaki gibi yaptıklarım için değil yapmadıklarım için yargılanıyorum sanki. Sorduğum soru hariç her şeyi yazdınız. Bilmiyorsanız eğer yazmayın. İrdelemenin anlamı yok.

Arkadaşlar kotayı aştığım için (TTNET) internetten başka bir kullanıcı hesabı buldum. Kullanıyorum sorun yok ama bu yaptığım yasal mı? İlgilenirseniz sevinirim.
Arkadaşlar burada anlatmaya çalıştığım şey, TTNET hesabından başka bir hesap bulmam. Lakin yanlış anlamışsınız hepiniz. TTNET internetinden başka bir hesap buldum dedim dikkatli okursanız anlarsınız.

Arkadaşlar burada anlatmaya çalıştığım şey, TTNET hesabından başka bir hesap bulmam. Lakin yanlış anlamışsınız hepiniz. TTNET internetinden başka bir hesap buldum dedim dikkatli okursanız anlarsınız.
Bu kullanıcı adı neyin kullanıcı adı bir uygulamanın mı ? Tam anlayamadım.

diyorum kendi hesabının kotasını sorgula-sonra internetini diğer kullanıcı ile aç 1GB lık bir dosya indir kendi internetinin kotasını tekrardan sorgula....Değişmiş mi ona bak..Yani kendi hesabından mı yoksa gerçekten 2.hesabından mı düşmüş onu kontrol edeceksin..

Demeye çalıştığım şeyde internet kullanıcı hesabının telefon hatlarına özel olması lazım..sen öyle kullanıcı değiştirince değişmiş olmaz..

Anlattığın şey ise ttnet modemler için sağladığı k.adı ve sen bu kullanıcı adını kendi modeminde yazıp kullandığını zannediyorsun...

Bu iş sadece kullanıcı hesabıyla bitseydi bir kullanıcı hesabı alır herkese dağıtırdın ve kimse işi için evi için 2. bir internet almazdı..

Son düzenleme:
Bu kullanıcı adı neyin kullanıcı adı bir uygulamanın mı ? Tam anlayamadım.
TürkNet'e ait bir hesap.
diyorum kendi hesabının kotasını sorgula-sonra internetini diğer kullanıcı ile aç 1GB lık bir dosya indir kendi internetinin kotasını tekrardan sorgula....Değişmiş mi ona bak..Yani kendi hesabından mı yoksa gerçekten 2.hesabından mı düşmüş onu kontrol edeceksin..

Demeye çalıştığım şeyde internet kullanıcı hesabının telefon hatlarına özel olması lazım..sen öyle kullanıcı değiştirince değişmiş olmaz..

Anlattığın şey ise ttnet modemler için sağladığı k.adı ve sen bu kullanıcı adını kendi modeminde yazıp kullandığını zannediyorsun...

Bu iş sadece kullanıcı hesabıyla bitseydi bir kullanıcı hesabı alır herkese dağıtırdın ve kimse işi için evi için 2. bir internet almazdı..
Şuan dışarıdayım eve gidince bakarım lakin kendi hesabımda kotayı aşmama rağmen bu hesapla giriş yapınca kotayı aşmadan önceki hızımı veriyor. Hatta daha hızlı bile diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı