Modemde internet yok ve ışıkları yanmıyor

Modemin yanında modeme benzeyen küçük bir cihaz var ismi ONT olarak geçiyor. ONT'deki los ışığı kırmızı yanıyor mu?
hocam ben 1 saat önce epey bi uğraştım kablolarda sıkıntı var mı diye yanlışıkla modemi prize bağlayan siyah kabloya hasar verdim elektirik vermiyor. Sizce neden öyle olmuş olabilir? Asıl merak ettim soru; bu bağlantı özel değil demesi bütün sitelerde platformlarda vs.

Güç adaptöründen mi bahsediyorsunuz? İnternet olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir.

Hocam bölgenizde ki internet kabloları kesilmiş olabilir. Bizde de bir ara bu durum yaşandı. Boş boş oyalayıp duruyorlar, en sonda ne olduğunu öğrendik. 1 haftaya düzeltmeyi başarabildi Türk Telekom.

Güç adaptöründen mi bahsediyorsunuz? İnternet olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir.
Evet kablonun orta tarafı kapının sert kapatılışına dayanamayıp hasar aldı elektrik gelmiyor. Ya zaten artık can sıkıcı oldu uğraşmak istemiyorum yarın bi adaptör alıp akşam 8 e kadar oldu oldu, olmadı iptal ettirecem.

Soruma gelirsek; İyide hocam daha öncede internet gitmişti işte telefonunuz internete bağlı olmadığı için sayf açılmıyordu vs diyordu. Ama bu sefer, böyle diyor;
Bu bağlantı özel değil.
Bu web sitesi, kişisel veya finansal bilgilerinizi çalmak için vs vs. Uğraşıyor Olabilir diyor.
Bu konudaki fikriniz nedir? İnsanı rahatsız ediyor bu durum ayda 600 tl internet ücreti veriyorum 22,23 saatir bağlanamıyorum

Hocam bölgenizde ki internet kabloları kesilmiş olabilir. Bizde de bir ara bu durum yaşandı. Boş boş oyalayıp duruyorlar, en sonda ne olduğunu öğrendik. 1 haftaya düzeltmeyi başarabildi Türk Telekom.
Yok hocam komşunun elektrik hızı gibi çekiyor Ama bi arada onların gitmişti bizim vardı

Kesilmişten kastınız sizin altyapı kablolarını mı çalmıştılar yoksa hasar mı almıştı

Son düzenleme:

Sen en iyisi internet servis sağlayıcın ile irtibatta kal.

Çalmışlardı hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…