philadelphia
Hectopat
Şimdi baktım var EvetModemde herhangi bir internet servis sağlayıcısının logosu falan var mı? Türk Telekom vs. falan.
Şimdi baktım var EvetModemde herhangi bir internet servis sağlayıcısının logosu falan var mı? Türk Telekom vs. falan.
Şimdi baktım var evet.
Türk telekomHangisi var?
Türk Telekom.
hocam ben 1 saat önce epey bi uğraştım kablolarda sıkıntı var mı diye yanlışıkla modemi prize bağlayan siyah kabloya hasar verdim elektirik vermiyor. Sizce neden öyle olmuş olabilir? Asıl merak ettim soru; bu bağlantı özel değil demesi bütün sitelerde platformlarda vs.Modemin yanında modeme benzeyen küçük bir cihaz var ismi ONT olarak geçiyor. ONT'deki los ışığı kırmızı yanıyor mu?
Hocam ben 1 saat önce epey bir uğraştım kablolarda sıkıntı var mı diye yanlışlıkla modemi prize bağlayan siyah kabloya hasar verdim elektrik vermiyor. Sizce neden öyle olmuş olabilir? Asıl merak ettim soru; bu bağlantı özel değil demesi bütün sitelerde platformlarda vs.
Bu bağlantı özel değil.
Bu web sitesi, kişisel veya finansal bilgileriniz çalmak için YouTube, Google, e-Devlet, vb tüm orijinal sitelere girmeme rağmen taklit ediyor olabilir. Diyor.
Müşteri iletişim danışmanını aradığımda; bana; altyapı arızasından, modemden kaynaklanıyor olabilir deyip arıza kaydı açtı.
Öyle bir şey olsa internet olmazdı, bu sayfaya bağlanılamıyor derdi.
O yazı biraz insanı rahatsız ediyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir, ne düşünmeliyim, ne yapmalıyım? İnterneti iptal edeyim mi sizce? 17 saattir kullanamıyorum.
Evet kablonun orta tarafı kapının sert kapatılışına dayanamayıp hasar aldı elektrik gelmiyor. Ya zaten artık can sıkıcı oldu uğraşmak istemiyorum yarın bi adaptör alıp akşam 8 e kadar oldu oldu, olmadı iptal ettirecem.Güç adaptöründen mi bahsediyorsunuz? İnternet olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir.
Yok hocam komşunun elektrik hızı gibi çekiyorHocam bölgenizde ki internet kabloları kesilmiş olabilir. Bizde de bir ara bu durum yaşandı. Boş boş oyalayıp duruyorlar, en sonda ne olduğunu öğrendik. 1 haftaya düzeltmeyi başarabildi Türk Telekom.
Kesilmişten kastınız sizin altyapı kablolarını mı çalmıştılar yoksa hasar mı almıştıHocam bölgenizde ki internet kabloları kesilmiş olabilir. Bizde de bir ara bu durum yaşandı. Boş boş oyalayıp duruyorlar, en sonda ne olduğunu öğrendik. 1 haftaya düzeltmeyi başarabildi Türk Telekom.
Evet kablonun orta tarafı kapının sert kapatılışına dayanamayıp hasar aldı elektrik gelmiyor. Ya zaten artık can sıkıcı oldu uğraşmak istemiyorum yarın bir adaptör alıp akşam 8'e kadar oldu oldu, olmadı iptal ettireceğim.
Soruma gelirsek; iyide hocam daha önce de internet gitmişti işte telefonunuz internete bağlı olmadığı için sayf açılmıyordu vs diyordu. Ama bu sefer, böyle diyor;
bu bağlantı özel değil.
Bu web sitesi, kişisel veya finansal bilgilerinizi çalmak için vs vs. uğraşıyor olabilir diyor. bu konudaki fikriniz nedir? İnsanı rahatsız ediyor bu durum ayda 600 TL internet ücreti veriyorum 22,23 saattir bağlanamıyorum.
Yok hocam komşunun elektrik hızı gibi çekiyorama bir arada onların gitmişti bizim vardı.
Çalmışlardı hocamEvet kablonun orta tarafı kapının sert kapatılışına dayanamayıp hasar aldı elektrik gelmiyor. Ya zaten artık can sıkıcı oldu uğraşmak istemiyorum yarın bi adaptör alıp akşam 8 e kadar oldu oldu, olmadı iptal ettirecem.
Soruma gelirsek; İyide hocam daha öncede internet gitmişti işte telefonunuz internete bağlı olmadığı için sayf açılmıyordu vs diyordu. Ama bu sefer, böyle diyor;
Bu bağlantı özel değil.
Bu web sitesi, kişisel veya finansal bilgilerinizi çalmak için vs vs. Uğraşıyor Olabilir diyor. Bu konudaki fikriniz nedir? İnsanı rahatsız ediyor bu durum ayda 600 tl internet ücreti veriyorum 22,23 saatir bağlanamıyorum
Yok hocam komşunun elektrik hızı gibi çekiyorAma bi arada onların gitmişti bizim vardı
Kesilmişten kastınız sizin altyapı kablolarını mı çalmıştılar yoksa hasar mı almıştı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.