Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 23 Ağustos 2025 #1 Modem üzerinde SNR margin değeri oto 8 olarak ayarlı, böyle olunca Max hızı alamıyorum SNR değerini manuel olarak 0 yapınca download hızım yükseliyor ama kopma takılma vs. bir şey yaşamıyorum, böyle kullanmam daha mantıklı değil mi?
Modem üzerinde SNR margin değeri oto 8 olarak ayarlı, böyle olunca Max hızı alamıyorum SNR değerini manuel olarak 0 yapınca download hızım yükseliyor ama kopma takılma vs. bir şey yaşamıyorum, böyle kullanmam daha mantıklı değil mi?
Çözüm Pixel_less 23 Ağustos 2025 Margin düşerse hız yükselir kararsızlık artar. Hattan hatta bu değer değişir. Giderek düşürün kopma yaşamıyorsanız sorun yok.
Margin düşerse hız yükselir kararsızlık artar. Hattan hatta bu değer değişir. Giderek düşürün kopma yaşamıyorsanız sorun yok.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.529 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 23 Ağustos 2025 #2 Margin düşerse hız yükselir kararsızlık artar. Hattan hatta bu değer değişir. Giderek düşürün kopma yaşamıyorsanız sorun yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Margin düşerse hız yükselir kararsızlık artar. Hattan hatta bu değer değişir. Giderek düşürün kopma yaşamıyorsanız sorun yok.