Modemde WAN bağlantısı olmazsa ne olur?

Makaleler
6
Daha fazla  
Ethernet kablosuna ihtiyacım var ve almak istemiyorum. Modemde bir ucu WAN portuna öbür ucu modemin yanında gelen küçük modemcik gibi şeye bağlı olan bir Ethernet kablosu var. RDR2 indiriyorum hızlandırmak amaçlı o WAN portundaki Ethernet'i LAN kısmına, diğer ucundaki küçük modemciğe bağlı kısmı da PC'ye bağlasam sorun olur mu?

Ethernet kablosuna ihtiyacım var ve almak istemiyorum. Modemde bir ucu WAN portuna öbür ucu modemin yanında gelen küçük modemcik gibi şeye bağlı olan bir Ethernet kablosu var. RDR2 indiriyorum hızlandırmak amaçlı o WAN portundaki Ethernet'i LAN kısmına, diğer ucundaki küçük modemciğe bağlı kısmı da PC'ye bağlasam sorun olur mu?

WAN ağı fiber ONT cihazına bağlanması gerekiyor. Dışarıdan gelen fiber bağlantı ONT cihazına gelir komut bağlantısıda o cihaza bağlanan WAN cihazından ayarlanır. Yani Router'da PPPoE bağlantı ayarları yapılıp bağlantı sağlanır. Aradan Router'ı kaldırıp ONT cihazından direk bilgisayara bağlarsanız PPPoE ayarı olmayacağı için internet bağlantısı sağlayamazsınız o kadar.

Bunu da gördü bu gözler 😂 Kardeşim araba sürmek istiyorsun ama tekerleri çıkarıp başka bir araca takacağım sonra araba gider mi diye soruyorsun 😃 o kablo çıktığı an oyun biter yani internet gider. 😃

Bunu da gördü bu gözler 😂 Kardeşim araba sürmek istiyorsun ama tekerleri çıkarıp başka bir araca takacağım sonra araba gider mi diye soruyorsun 😃 o kablo çıktığı an oyun biter yani internet gider. 😃
Hocam ne yaptınız olmaz öyle.
Aslında bende çalışmaz diye biliyordum ama internette biri çalışır demişti şüpheye düştum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı