Çözüldü Modemdeki aile profili nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berk0905

Femtopat
Daha fazla  
Vodafone TP-Link modemini kullanıyorum ama bazı sitelere YouTube'da kısıtlı moda vs şeylere maruz kalıyorum. Sanırım aile profilini kaldırmam gerekiyormuş bunu nereden nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vodafone TP-Link modemini kullanıyorum ama bazı sitelere YouTube'da kısıtlı moda vs şeylere maruz kalıyorum. Sanırım aile profilini kaldırmam gerekiyormuş bunu nereden nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Bu adımları takip edin.
  1. İnternet tarayıcınızı açın ve modeminizin IP adresini adres çubuğuna yazın. Genellikle TP-Link modemleri için varsayılan IP adresi "192.168.1.1" veya "192.168.0.1" olur.
  2. Kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra, yönetim arayüzüne erişebilirsiniz. Eğer kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirmediyseniz, varsayılan kullanıcı adı "admin" ve şifre de "admin" olabilir.
  3. Sol tarafta "Ayarlar" menüsünden "Güvenlik" seçeneğine tıklayın ve ardından "Aile Profili" seçeneğini seçin.
  4. "Aile Profili" sayfasında, "Aile Profili Durumu" açık veya kapalı olacaktır. Eğer açıksa, "Kapat" seçeneğine tıklayarak aile profilini kapatın.
  5. Ayrıca, "Web Filtresi" altında, "Özelleştirilmiş Web Filtresi" seçeneğine tıklayarak kısıtlamaları da kaldırabilirsiniz.
  6. Değişikliklerinizi kaydedin ve modeminizi yeniden başlatın.
İnternet sağlayıcını araman ve aile profili seçeneğini devre dışı bırakmalarını istediğini söylemen gerekiyor. Bu arada internet kimin üzerineyse o arasın.

Bu adımları takip edin.
  1. İnternet tarayıcınızı açın ve modeminizin IP adresini adres çubuğuna yazın. Genellikle TP-Link modemleri için varsayılan IP adresi "192.168.1.1" veya "192.168.0.1" olur.
  2. Kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra, yönetim arayüzüne erişebilirsiniz. Eğer kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirmediyseniz, varsayılan kullanıcı adı "admin" ve şifre de "admin" olabilir.
  3. Sol tarafta "Ayarlar" menüsünden "Güvenlik" seçeneğine tıklayın ve ardından "Aile Profili" seçeneğini seçin.
  4. "Aile Profili" sayfasında, "Aile Profili Durumu" açık veya kapalı olacaktır. Eğer açıksa, "Kapat" seçeneğine tıklayarak aile profilini kapatın.
  5. Ayrıca, "Web Filtresi" altında, "Özelleştirilmiş Web Filtresi" seçeneğine tıklayarak kısıtlamaları da kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Bu adımları takip edin.
  3. Sol tarafta "ayarlar" menüsünden "güvenlik" seçeneğine tıklayın ve ardından "aile profili" seçeneğini seçin.
  4. "Aile profili" sayfasında, "aile profili durumu" açık veya kapalı olacaktır. Eğer açıksa, "kapat" seçeneğine tıklayarak aile profilini kapatın.
  5. Ayrıca, "web filtresi" altında, "özelleştirilmiş web filtresi" seçeneğine tıklayarak kısıtlamaları da kaldırabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı