Depolama aygıtı (Flash bellek, harici disk vb.) bağlayabilirsiniz. Modeme bağlı cihazlardan o depolama alına dosya yükleyebilir ya da dosya indirebilirsiniz. Bulut depolama gibi düşünün.
Depolama aygıtı (Flash bellek, harici disk vb.) bağlayabilirsiniz. Modeme bağlı cihazlardan o depolama alına dosya yükleyebilir ya da dosya indirebilirsiniz. Bulut depolama gibi düşünün.
Yerel ağda dosya paylaşmak, modeme güncelleme yapmak vardı bir de galiba yanlış bilmiyorsam, şarj edebilirsiniz telefonları biraz saçma gelsede işe yarıyor odada gizlice telefonla oynarken yapmıştım
Yazıcı gibi, Flash bellek gibi şeyleri takabilirsiniz. Ağ üzerinden kullanılacak her cihaz kısaca. Harici HDD olur vs vs. aklınıza gelen her şey. Cihazın destek sunduğu kadarıyla tabii.
Depolama aygıtı (flash bellek, harici disk vb.) Bağlayabilirsiniz. Modeme bağlı cihazlardan o depolama alına dosya yükleyebilir ya da dosya indirebilirsiniz. Bulut depolama gibi düşünün.
Hocam, o model hakkında bir bilgim yok. Modem panelinden birkaç ayar yaptıktan sonra cihazlarınızda ulaşabilirsiniz. O ayarların sizin modemde nerede olduğunu bilmiyorum maalesef.
Hocam, o model hakkında bir bilgim yok. Modem panelinden birkaç ayar yaptıktan sonra cihazlarınızda ulaşabilirsiniz. O ayarların sizin modemde nerede olduğunu bilmiyorum maalesef.