Modemden diğer odaya Wi-Fi taşımak

EisenHertz

Megapat
Daha fazla  
Kablonet docsis 3.0 modem kullanıyorum. Modem benim odamda olduğu için salondan ev ahalisinin Wi-Fi'ye bağlanamıyorlar. Modemde 4 adet ethernet çıkışı var. Modemden ethernet kablosu ile salona bir aparat ile Wi-Fi alanı oluşturmam mümkün mü?

Kablonet docsis 3.0 modem kullanıyorum. Modem benim odamda olduğu için salondan ev ahalisinin Wi-Fi'ye bağlanamıyorlar. Modemde 4 adet ethernet çıkışı var. Modemden ethernet kablosu ile salona bir aparat ile Wi-Fi alanı oluşturmam mümkün mü?
Wi-Fi Adaptörü işinize yarayacaktır. Teknosa'da iyi ürünler var. Wireless Adaptör Fiyatları ve Modelleri burdan bakabilirsiniz. Ben de almayı düşünüyorum. 2 Antenli olanları tercih et. Antensiz USB olanları tercih etme. Tek antenli ve uzun olanlardan da alabilirsin 70-120tl arası değişir.

Modem her zaman oturma odasında olmalıdır eğer ev küçük değil ise. Bizim oturma odasında modem, ben Ethernet kablosu aldım CAT-6, odama çektim 10 metre, yetti bana. Böylece herkes interneti kolayca kullanabiliyor, Duvarda yere yakın yerde bir matkap ile delik açarak kablo geçirmen mümkün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı