Ethernet mi demek istediniz? Tam anlayamadım ışıklı olarak neyi kast ettiğinizi.modem tarzı ışıklı şeyden
Şu evin girişinde olan modem tarzı ışıklı şeyden modemime bağlanacak olan kablolardan istiyorum. Fakat ne alacağım o kabloya ne deniyor hiçbir fikrim yok, yardımınızı istiyorum. Hızım 100Mbps.
Ya şu evin girişinde olan ışıklı bir cihaz var. Ana internet şeyi oradan da modeme bağlıyoruz bir kabloyla o kablodan lazım işte modemden bilgisayara değil yani. Asıl internetten modeme olan kalın kabloyu kastediyorum.Splitter cihazı ise RJ11 telefon Eğer Ayraç cihaz Fiberse Fiber kablo ve uçlar ..
Modem ile bilgisayar arası kabloysa RJ45 ethernet kablo .
CAT6 ve CAT5 gibi kablo tipi .
Evin girişinde olan bir şeyse o cihazın modem değil modeme sinyali götüren SPLİTTER cihazı olması da yüksek .
Yani o cihazın Ayraç mı SPLİTTER mi yani , yoksa modem mi ona bakmanız lazım .
Ya şu evin girişinde olan ışıklı bir cihaz var. Ana internet şeyi oradan da modeme bağlıyoruz bir kabloyla o kablodan lazım işte modemden bilgisayara değil yani. Asıl internetten modeme olan kalın kabloyu kastediyorum.
İşte o ışıklı şeyden modeme bağlıyorsanız o kablo farklı kablo.
Eki Görüntüle 1454039
Bu kablo fiberdir örneğin. Fiber kablo alıp ayrıca direkt bu şekilde yeşilli almanız lazım gürültü giderme açısından.
Adı ne bu cihazın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.