Modeme Gelen Hız ile Aldığım Hız Farklı

AliEmreBay

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamün aleyküm dostlarım
1 2 gün öncesine kadar interneti sorunsuzca kullanıyordum. Dün PlayStation Now'u keşfettim onu kurup denemeye çalışırken pingden dolayı serverlara bağlanmadı attı vs birkaç sorun çıktı. Ben de belki bir faydası olur diye modemi 1 2 kere kapatıp açtım (bazen düğmesine basarak bazen de fişini çekerek). Bugün (günün hangi zamanında başları bilmiyorum) internet hızım yavaşlamaya başladı. Modem değerlerinde 16Mbit hız aldığım gözüküyor (altta hat degerlerini de paylaştım) ama Speedtest'te 8Mbit'i geçmiyor. Sabahtan beri uğraşıyorum sorunu da bulamadım. Modemde mi bir sorun var kapatıp açarken bir şeyler mi yaptım yoksa ISS'yle alakalı bir şey mi? 2 3 ay önce DSL kablosunun jakını değiştirmiştim. Kablonun da bir kısmını kesmiştim. O iki ucu bağlarken 2 3 teli istemeden de olsa kesmiştim ama bir sorun olmamıştı 1 2Mbps düşmesi dışında (bilen bilir o bakır kablolar deli ediyor insanı aşırı inceler). Modemi kapatıp açtığım sırada o DSL kablosuna mı bir zarar verdim? Sorunu bilmiyorum ve bu belirsizlik çok canımı sıkıyor. En azından sorunu bulmam adına yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Screenshot_20200508-000624_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı