Modeme gelen upload hızını alamıyorum

filfuat

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

TürkNet kullacısıyım. Modemime gelen 8 megabit upload hızını alamıyorum. Download hızında problem yok fakat uploadda en fazla 2'yi görüyorum. Sebebi ne olabilir sizce.

Dosya Ekleri

• resim.jpg
    resim.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kablosuz olarak bağlanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir. Şahsen upload yapacaksam ben kablolu bağlantıyı tercih ediyorum. Daha stabil ve hızlı oluyor.

Merhaba arkadaşlar,

TürkNet kullacısıyım. Modemime gelen 8 megabit upload hızını alamıyorum. Download hızında problem yok fakat uploadda en fazla 2'yi görüyorum. Sebebi ne olabilir sizce.
Bende de öyle. 4Mbps almam gereken uploadı 2Mbps alıyorum. Normal bir şey sanırım.

Kablolu bağlantı kuruyorum. Modeme reset atmadım. Bir deniyeyim sonuçları yazarım.
TDW9970 modemi güncelledim ve sorun çözüldü. Şuan 8 megabit upload alabiliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Allah rızası için nasıl güncelliyoruz
Modemi sıfırlayıp, modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra hızlı kurulum kısmından internet kullanıcı adı ve şifreni girip kablosuz ayarlarını da yaptıktan sonra işlem bitmiş oluyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra modemi bir defa yeniden başlatmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı