Yakın zamanda modeme reset atmayı düşünüyorum, reset attıktan sonra ilgili firma beni arar mı veya reset attıktan sonra Wi-Fi şifresi gider mi?
Modem markam: Huawei.
Yakın zamanda modeme reset atmayı düşünüyorum, reset attıktan sonra ilgili firma beni arar mı veya reset attıktan sonra Wi-Fi şifresi gider mi?
Hayır, Turkcell modemlerde öyle bir sorun yok hatta uygulamanın üzerinden internet yok diye arıza kaydı yaparsanız önce bir bot size diyor ki "şu şu adımları yapıp reset atın sonra eğer sorun çözülmezse bize 085052226262 numarasından ulaşın" diyor öyle 12 saat olayı yok.Hocam, sakın modemin üstünden atmayın. Arıyorsanız arayüzünden atın. Wi-Fi'ya kurulum istiyor ve 12 saat sürüyor. Ben bir kere yaptım öyle oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.