Modeme reset attıktan sonra kablosuz bağlanmıyor

yusufyardimci

Decapat
Katılım
27 Temmuz 2020
Mesajlar
1.219
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, modeme reset atmıştım. Attıktan sonra sadece kablo ile bilgisayardan kullanabiliyorum. İnterneti yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
192.168.1.1 veya modem arayüzüne nerden giriyorsanız girin. Bunu kablo ile yapmanız lazım. Sonra kablosuzu etkinleştirin. Büyük ihtimalle kablosuz duruyordur ancak default olaraktır.
Eğer kablosuz default olmuş ise modem ismini ve şifresini değiştirerek devam edebilirsiniz. Default ismi modemin altında şifresi ile yazar.
 
Görüştük IP adresimiz sabit olmadığını söylüyor IP'yi sabit olması için aylık 24 lira daha fazla ödememiz lazımmış.
Dostum müşteri hizmetleriyle alakalı bir olay değil modem resetlendiğinden dolayı ismi ve şifresi ilk baştakine dönmüştür. Bu da modemin altında yazıyor. Eğer bulamazsan da modem arayüzüne giriş yap ordan kablosuzu aktif et.
 
192.168.1.1 veya modem arayüzüne nereden giriyorsanız girin. Bunu kablo ile yapmanız lazım. Sonra kablosuzu etkinleştirin. Büyük ihtimalle kablosuz duruyordur ancak default olaraktır.
Eğer kablosuz default olmuş ise modem ismini ve şifresini değiştirerek devam edebilirsiniz. Default ismi modemin altında şifresi ile yazar.

Hocam ben wps/wlan tuşu vardı ona basınca Wi-Fi ışığı söndü sıkıntı olur mu yoksa modemi kapatıp açayım mı?
Dostum müşteri hizmetleriyle alakalı bir olay değil modem resetlendiğinden dolayı ismi ve şifresi ilk baştakine dönmüştür. Bu da modemin altında yazıyor. Eğer bulamazsan da modem arayüzüne giriş yap oradan kablosuzu aktif et.

Sağ olun var olun hocam kazıktan kurtardınız beni:D.
 
Hocam bu ekran da ne yapmam lazım.
 

Dosya Ekleri

  • ss.PNG
    ss.PNG
    8,1 KB · Görüntüleme: 38

Yeni konular

Geri
Yukarı