Modeme virüs bulaşabilir mi?

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. GTA 5 Online oynuyorum fakat çoğu şeyi aldığım için sıkıcı gelmeye başaldı, bende yan hesabımda hile kullanmak istedim başkasının oyun zevkini bozmamak şartı ile, aklıma bir soru takıldı modeme virüs bulaşabilir mi? Modemi fabrika ayarlarına sıfırlarsam silinir mi?
Daha önce açılmış olan konulara baktım ağ virüsü olarak belirtilmiş, bilgili arkaşlar bilgilendirirse teşekkürler.

5 yıldır bütün hikayeli oyunları tek bir siteden Torrent olarak indirerek oynadım ne modemim patladı ne bilgisayar çöktü ne virüs bulaştı ne de yavaşladı bunları geçelim hocam.

Bunu anladım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modeme, indirdiğin hile yazılımından virüs bulaşmaz ancak çok daha kötü bir sorun var, bilgisayarına bulaşırsa ne yapacaksın? Anti-virüs yazılımları desen, hile yazılımı olduğu için içinde virüs yakalayıp açmaması normal karşılanır. Yazılımı indirdiğin yere dikkat etmeni öneririm.

Kötüsü başıma geldi, modeme bulaşmadı ama modem üzerinden paylaşım yaptığım cihazdan ağ tabanlı virüs bulaştı, modem buna aracı olmuş oldu, sebebi O, her suçun başlıca sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…