Modeme Web Server Kurma

Ben de modemi düsünmüştüm ve USB erine bi Flash bellek takarak Web sitesi olarak calışır mı diye merak ediyordum ama sanırım icinde yazılım buna izin vermiyor vereni de bilmiyorum.
Sonra elimde ekranı kırık bir laptopum var sessiz az güc tüketen bi model onu yapma istiyorum hic degilse 500 GB diski var ve A4 işlemcili kenarda calıssın sizce olumlu sonuc alır mıyım ? Oyle aşırı bir giriş cıkış olmaycak aile ici bir Web sitesi kücük esnaf işi bi sey olacak simdiye kadar ogrendigim ama yapmaya fırsatımın olmadıgı seyler.
Nonip kullanmak
SQL server kurmak

Sizce olumlu sonuc alır mıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Ya da bir diger ihtimal bir Android telefon üzerinden yapabilir miyim bana mantıklı geldi
Ekran dokunmatigi bozuk ama USB mouse ile kullanılan 32 GB hafızalı bir telefonum var ona bu işlemleri yapabilir miyim ?

Modemler genelde mips mimarili islemciler kullaniyorlar. Su sebeple sagdan soldan aldiginiz modemlere, memory & disk engeline takilmadan bir seyler yukleyebilseydiniz dahi islemci mimarisinden dolayi bazi uygulamalari calistiramayacaktiniz.

Bu kadar kasana kadar ucuzundan bir laptop bulup ( eski bir sey ) evde calistirin. Modemden 200 kat daha guclu donanimi olacak. Hatta amazon AWS den ucretsiz cloud satin alin, mis gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı