Modemi başka odaya nasıl taşırım?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar sistemimi başka odaya taşımak istiyorum. Modem şu an bilgisayarımın yanında, başka odaya geçince de öyle olsun istiyorum fakat kablosu başka odaya yetişecek kadar uzun değil. Başka odaya nasıl taşıyabilirim mode mi? Modemi yerinde tutup sarı Ethernet kablosu mu alayım uzun yoksa modemi taşımanın bir yolu var mıdır?

Merhaba, bilgisayar sistemimi başka odaya taşımak istiyorum. Modem şu an bilgisayarımın yanında, başka odaya geçince de öyle olsun istiyorum fakat kablosu başka odaya yetişecek kadar uzun değil. Başka odaya nasıl taşıyabilirim mode mi? Modemi yerinde tutup sarı Ethernet kablosu mu alayım uzun yoksa modemi taşımanın bir yolu var mıdır?
ethernet al uğraşma kablolarla

Doğrudan kablo ile bağlamak daha iyi performans vermez mi hocam?

Benim de bu konuya ön yargım vardı. Hep kablo ile bağlayıp kullandım. Ev değişikliği nedeniyle yeni evde fiber bağlantısı sadece oturma odasında vardı. Oradan kendi odama kablo döşemeyi düşünüyordum. Tavsiye üzerine bu cihazdan aldım. İlk başta böyle dandik bir görüntüsü falan var, güven vermiyordu. 5GHz bağlantıda internet kayıpsız Full çekiyor. Arada da iki oda var. Sürekli de League of Legends, CS falan oynarım. Ne internette kopma yapıyor, ne de pingte yükselip dalgalanma. Tavsiyeyi de yine burada forumda yapmışlardı. 8-9 ay oldu, gayet memnunum yani. Boş yere kablo ile uğraşacaktım yoksa.

Kablo ve kablosuz bağlantılar günümüz teknolojisinde eşit hızlar verebilirler. Lakin kablosuz bağlantı, kablolu bağlantı kadar iyi bir ping değeri ve stabilite veremez.

Bir CAT6 işinizi görür, kablolu kullanmak istiyorsanız ama kablosuzda bir seçenek tabii. PC'yi istediğiniz odada kullanabilirsiniz, kablosuz ile.

Kablo ve kablosuz bağlantılar günümüz teknolojisinde eşit hızlar verebilirler. Lakin kablosuz bağlantı, kablolu bağlantı kadar iyi bir ping değeri ve stabilite veremez.

Bir CAT6 işinizi görür, kablolu kullanmak istiyorsanız ama kablosuzda bir seçenek tabii. PC'yi istediğiniz odada kullanabilirsiniz, kablosuz ile.
Bu ürün iş görür mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı