Evet hocam budur doğrudur. VDSL2 yazdığı kısımla beraber istemiştim. Ancak gerek yok VDSL2 yazıyorsa doğrudur. Ayrıca ADSL yazmasının sebebi port boşluğunun ADSL olmasından kaynaklı. Bu durumdan dolayı da ADSL paketleri öneriyor size. Ayrıca size dediğim doğru çıktı ADSL altyapı ile bu hizmeti alamazsınız. Yani siz dediğim gibi VDSL2 altyapısında yani fiber hizmetinin bir alt altyapısını kullanıyorsunuz. O yüzden indirme hızlarınız ve yükleme hızlarınız bu kadar yüksek. ADSL kullanmış olsaydınız dediğim gibi 24Mbps üstüne çıkamazdınız. Aynı şekilde yükleme hızı olarak da en fazla 2Mbps değeri alırdınız. Bu da genel olarak 1 Mbps olarak deniyor ama 2Mbps olarak yüksek değer verdim yine de. Ayrıca VDSL dediğim gibi 8 Mbps Max yükleme hızı sunurken sizin bu değeri almanızın sebebi santral yakınlığından kaynaklıdır. Örnek benim binamın santrali 300 metre ötedeyse sizinki 100 metre veya daha yakınsa hat değerleriniz ve ona göre de indirme ve yükleme değerleriniz bir o kadar iyi çıkar. Hat değeri demişken de hat değerlerinizin iyi olduğunu söylemekte yarar var. Bu sayede olayı da çözmüş olduk.

Bu arada sizin için bir önerim olacak yükleme hızını yükseltmezler.hatta yükseltme talebinde bulunmayın VDSL altyapı nedeniyle hat değerleriniz kötüye doğru ilerler. Ancak indirme hat değerleriniz düşük olma sebebi taşıyacağı değerden düşük değer almanızdan kaynaklı. İnternet sağlayıcınız ile görüşüp orada yazan Max değeri örnek size önereceğim değer 40Mbps kadar çıkabilirsiniz.