Modemi faturaya yansıtan ISS önerisi

Berabeys

Decapat
Daha fazla  
Hangi internet alınmalı?
Elimde olan modem bu Netmaster ve bu modemde turknet/türk telekom/superonline gibi firmaları desteklemiyor, o yüzden bana yeni modem lazım.

Önerdiğiniz firmaların performansını belirterek yazarsanız sevinirim.
Modemi faturaya yansıtan firma olursa çok daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• fiber.png
    fiber.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 34
  • internet.png
    internet.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20230609_125036.jpg
    Screenshot_20230609_125036.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 27
TurkNet modem için herhangi bir ücret almıyor, abonelik iptali sonrasında iadesini istiyor sadece.
VDSL aboneliklerde modem ücreti alınır. Ayrıca türknetin sattığı ZyXel vmg3625-t50b modeminin stoğu ellerinde kalmadığı için kısa süreliğine satamıyorlar. Ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ayrıca issden almak yerine kredi kartı ile bir teknoloji mağazasından almak daha mantıklı.

VDSL aboneliklerde modem ücreti alınır. Ayrıca TurkNet'in sattığı ZyXEL VMG3625-T50b modeminin stoku ellerinde kalmadığı için kısa süreliğine satamıyorlar. Ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ayrıca ISS'den almak yerine kredi kartı ile bir teknoloji mağazasından almak daha mantıklı.

abonelik süresince modem kirası alınmıyor, en yakın örnek benim. 75Mbps paket kullanıyorum, ücretsiz bir şekilde modemden yararlanıyorum.
Paketim fiber 100Mbps'imiş. Benim modemimin ücretsiz olması bu nedenden, yanlış bilgi vermeyeyim.

Hangi internet alınmalı?
Elimde olan modem bu Netmaster ve bu modemde turknet/türk telekom/superonline gibi firmaları desteklemiyor, o yüzden bana yeni modem lazım.

Önerdiğiniz firmaların performansını belirterek yazarsanız sevinirim.
Modemi faturaya yansıtan firma olursa çok daha iyi olur.

www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm. Bu arada önerme sebebim. Ucuz olması, LG sayfası olması, e-Devlet ile onay geçiş imkanlı olması, eski bir firma olması. lg.fixnet.com.tr
Ve Netmaster kullanamasınız DOCSIS destekli bir modemdir kendisi. Ve yeni modem olarak VR300 önerebilirim T50b olabilir. Modemi faturaya satıan derken kiralayan firma yok diye biliyorum modemi. Sadece satan firmalar var FixNet gibi bildiğim. Alternatif tbtnet gibi operatorlere yonelebilirsin ama o daha pahalı olması lazım.

www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm. Bu arada önerme sebebim. Ucuz olması, LG sayfası olması, e-Devlet ile onay geçiş imkanlı olması, eski bir firma olması. lg.fixnet.com.tr
Ve Netmaster kullanamasınız DOCSIS destekli bir modemdir kendisi. Ve yeni modem olarak VR300 önerebilirim T50b olabilir. Modemi faturaya satıan derken kiralayan firma yok diye biliyorum modemi. Sadece satan firmalar var FixNet gibi bildiğim. Alternatif tbtnet gibi operatorlere yonelebilirsin ama o daha pahalı olması lazım.

FixNet'i hiç duymadım hocam modem getiriyorlar mı?
Önerme sebebim ucuz olması demişsiniz ama performansı nasıl?
Hiç çıkar yok bulamazsam Türk Telekom'dan almayı düşüyorum 100Mbps'lik paket ilk 4 ay 145 2 ay 160 sonra 310TL oluyor modem ile beraber.

FixNet'i hiç duymadım hocam modem getiriyorlar mı?
Önerme sebebim ucuz olması demişsiniz ama performansı nasıl?
Hiç çıkar yok bulamazsam Türk Telekom'dan almayı düşüyorum 100Mbps'lik paket ilk 4 ay 145 2 ay 160 sonra 310TL oluyor modem ile beraber.

Hocam VDSL altyapıda modem vermez alternatif firmalar kendi modemini kullancaksınız dedim ya? Ancak firmadan anca satın alabilirsin belki.
İp yazıp aldığı pingi görebilir ve routingini görebilirsin. lg.fixnet.com.tr
Bir de Türk Telekom 310TL verilmez bence o paraya gidip taksitle modem alın daha iyi.

Hocam VDSL altyapıda modem vermez alternatif firmalar kendi modemini kullancaksınız dedim ya? Ancak firmadan anca satın alabilirsin belki.
İp yazıp aldığı pingi görebilir ve routingini görebilirsin. lg.fixnet.com.tr
Bir de Türk Telekom 310TL verilmez bence o paraya gidip taksitle modem alın daha iyi.

Hangi konuya baksam hepsinde FixNet önermişsiniz hocam FixNet gerçekten bu kadar iyi mi yoksa ucuz diye mi öneriyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı