Modemi kapatmadan kullanma

Yer
kartepe
Gençler benim PC modenden önce açılıyor. PC'yi açıyorum modem 1, 2 DK sonra açılıyor. Malum Windws 8 çok hızlı :) Modemi hiç kapatmasan 7/24 açık kalsa bir şey olur mu? Markası Airties RT103...

Ayrıca bu modem tek portlu bana bir port daha lazım ve wireless da lazım bunun için yeni modem mi almam gerekiyor? başka yolu var mı? Yoksa işimi görücek ucuz birşeyler önerir misiniz?

Tamam bir bakıyım de gerçi modemden de hiç anlamam, Bulduğumu sorarım yine sizlere...

- - - Güncellendi - - -

Beyler linkteki modem için görüşleriniz nelerdir? Bu fiyata daha iyisi veya daha ucuz ama aynı işi görücek önerileriniz var mı? Yoksa bunu alayım mı? Kendi bilgisayarım, kardeşimin bilgisayarı ve laptop kullanacağız. Modem benim odamda duracak, biraderin odasın kablo çekeceğiz, 50, 60 metre falan...

VATAN COMPUTER - ASUS - DSL-N12E 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM - Modemler

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı