Modemi sakladılar :(

S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Arkadaşlar edebiyattan 55 matematikten 40 alınca modemi sakladılar. (berkant'a çok güldük başımıza geldi) 15 tatile kadar açmayacağız diyorlar. Öleceğim gibi hissediyorum. Ayıptır ama yani. İnsanlık hali. Hayır modemi saklamak nedir. Evde modemi arıyorum oda oda.

Ek olarak matematikte klasik olunca tam çözümü yazmak gerekiyormuş. Ben direk test(çoktan seçmeli) gibi sağda solda çözüp cevabı(örneğin: cevap=5) yazdım. Hoca tüm puanları kırdı. Çok şaşırdım.

Soruyu çözme şekline bayıldım . Ortaokulda size hiç klasik sınav yapmadılar mı?

Nedenini bilmiyorum ama bizim evde, bilgisayarın kontrolü bana ait. Hiç öyle bir sıkıntım olmadı
Bunun dışında matematik dersinde seninle aynı durumdayım.

Birde inkılap, felsefe, dil anlatım, ingilizce ve diğer programlama derslerimde notlarım nedense hep iyi geliyor. Normalde hep zayıf alırdım. İlerleme var bende

Bizimkiler de bugün yaz tatilinde dondurdukları interneti açtılar. WA5210G ile Hotspotlarda gezinmekten kurtuldum. Fiber internet beni bekler.

Liseye yeni geçtiğinden gayet doğal. Ben matematikten 50 almıştım

Ailenle pazarlık yapabilirsin, "diğer sınavdan 80 üzeri yaparsam modemi alırım" gibi.

Bu arada 8. sınıflara duyurulur, lise gerçekten zor. Çok fazla ders var, hangisine çalışacağını bilemiyorsun. Bir dersten geri kalsan onu telafi ederken diğer derslerin konuları yığılıyor.

Gidip Vatan'dan kıytırık bir modem al işte. İyi bir şekilde gizlersen sorun olacağını sanmıyorum.

Saçmalık, lisede sınavlara girmiyorsunuz!
Sınavlar size giriyor....

Liseye yeni geçtiğinden gayet doğal. Ben matematikten 50 almıştım

Hepsi bahane başka bir şey değil.

Çalışınca çok güzel alırsınız. Hiç bir hoca anlatmadığı bir şeyi sormaz eğer sorarsa şikayet edin.

Hocayla dialog yapın. Sorunun çözümünü nasıl istersiniz? vs.

Sadece 8. Sınıf değil. 1. Sınıftan itibaren sıkı tutsunlar.

Lisede sınav giriyorsa üniversitede ne olduğundan bahsetmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…