Modemi sakladılar :(

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 10.583
Arkadaşlar edebiyattan 55 matematikten 40 alınca modemi sakladılar. :D (berkant'a çok güldük başımıza geldi) 15 tatile kadar açmayacağız diyorlar. Öleceğim gibi hissediyorum. :technopat: Ayıptır ama yani. :D İnsanlık hali. Hayır modemi saklamak nedir. :redface: Evde modemi arıyorum oda oda.:ajan:

Anne yada babanın kızdığın yada eleştirdiğin bir eylemini, ancak onların yaşına geldiğinde anlıyorsun. İşin daha da ilginci; şimdi kızıyorsun ama yıllar sonra aynısını sende çocuklarına yapıyorsun.

Kuşak çatışması işte böyle bir şey :)

Hepsi bahane başka bir şey değil.

Çalışınca çok güzel alırsınız. Hiç bir hoca anlatmadığı bir şeyi sormaz eğer sorarsa şikayet edin.

Hocayla dialog yapın. Sorunun çözümünü nasıl istersiniz? vs.

Sadece 8. Sınıf değil. 1. Sınıftan itibaren sıkı tutsunlar.

İşte yine yanlış anladın. Sercan ortaokuldan geçti.

Lise ile ortaokul çalışma mantığı tamamen farklı. Daha ayrıntılı çalışsaydı tabii yüksek alırdı. Ama tamamen Sercan'ın suçu sayılmaz.

Tekrar diyorum, gayet normal notun Sercan. 2.sınavlarla birlikte düzeltirsin. Ama çok daha ayrıntılı çalışmaya bak. Kitaptaki en önemsiz yerlere bile çalış.

Anne yada babanın kızdığın yada eleştirdiğin bir eylemini, ancak onların yaşına geldiğinde anlıyorsun. İşin daha da ilginci; şimdi kızıyorsun ama yıllar sonra aynısını sende çocuklarına yapıyorsun.

Kuşak çatışması işte böyle bir şey :)
Yeni bir teknolojik adet çıkıyor. Çocuğun düşük alırsa modemi sakla.

Soruyu çözme şekline bayıldım :) . Ortaokulda size hiç klasik sınav yapmadılar mı?

Yapmadılar.

Yazın sanayide kendine yer bak. :)

What? :D

- - - Güncellendi - - -

Ailenle pazarlık yapabilirsin, "diğer sınavdan 80 üzeri yaparsam modemi alırım" gibi.

Bu arada 8. sınıflara duyurulur, lise gerçekten zor. Çok fazla ders var, hangisine çalışacağını bilemiyorsun. Bir dersten geri kalsan onu telafi ederken diğer derslerin konuları yığılıyor.

Pazarlığı yaptım. :D Bu hafta 5 sınavımız var. Kimya,dil anlatım 1-2 tane daha var. Yüksek alırsam açacaklarmış...

Hepsi bahane başka bir şey değil.

Çalışınca çok güzel alırsınız. Hiç bir hoca anlatmadığı bir şeyi sormaz eğer sorarsa şikayet edin.

Hocayla dialog yapın. Sorunun çözümünü nasıl istersiniz? vs.

Sadece 8. Sınıf değil. 1. Sınıftan itibaren sıkı tutsunlar.

Hoca notumu açıklarken böyle dedi.''Size ilk okulda klasik sormuyorlar siz de test gibi çözüyorsunuz. Bir daha böyle çözme.'' Soruyu çözerken formülü de yazıyormuşuz? Öyle dedi. Yani formülü niye yazıyorum? Tahta da yazdığı gibi ayrıntılı mı çözeceğiz yani? Böyle saçmalık mı olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı