Modemi Sıfırladıktan Sonra Hat Zayıflaması

Robert

Kilopat
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
94
Öncelikle merhabalar, 2 ay önce modemimi komple sıfırlamıştım ve o günden beridir internetim aynı değil. Bir yerde hatam var fakat ben bunu göremiyorum. İnternet paketim 16 Mbps yalın ultranet paketi. Geçen ay da bu sorun olmuştu zaten dediğim gibi modemi sıfırladığımdan beridir bu sorun devam ediyor. O ay aradım ve internet hızımı yarılayarak çözüm bulmuşlardı. Şimdi de tekrardan internet hızımı yarılattırmak istemiyorum hiç böyle bi sorun yoktu. Apartmanın ya da mahallenin kablolarından da bi sorun gözükmüyor. Tüm sorun sanırsam modemden diye şüpheleniyorum. Çünkü ne zaman şu şeyi resetledim ondan beridir internet eskisi gibi olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Modemin markası "TP-Link 8961ND" sanırım firmware'ıda güncel değil. Bazıları ondan diyor fakat onu denemeden. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 213123123.png
    213123123.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 149
  • 45555.png
    45555.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleyen: Moderatör:
Eniştemlerde de aynı modemden var ve bağlantı hızları inanılmaz derecede kötü. Eskiden bir şey indirirken sırf oraya gidip indirirdim artık internetten bir şeylere zor bakıyorsun. Nedenini bilmiyorum ama bana modemden olabilir gibi geldi. Ben böyle dedim diye hemen değiştirmeyi düşünme, zaten öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama mutlaka mantıklı bir açıklaması olan vardır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı