Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 28 Ocak 2018 #21 onuraydin00 dedi: Sizin modeminiz sürekli açık kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açık tutmasam önermezdim. Dediğiniz gibi eski zamanların konusu bu olay. İlk ADSL modemimi aldığım zamanlar geçerdi böyle konuşmalar ve fikirler. Gönül rahatlığıyla sürekli kullanabilirsiniz.
onuraydin00 dedi: Sizin modeminiz sürekli açık kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açık tutmasam önermezdim. Dediğiniz gibi eski zamanların konusu bu olay. İlk ADSL modemimi aldığım zamanlar geçerdi böyle konuşmalar ve fikirler. Gönül rahatlığıyla sürekli kullanabilirsiniz.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 28 Ocak 2018 #22 Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.
Rahatsız Bey Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 123 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #23 Tercih meselesi olan konudur. Ben uyurken kapatıyorum mesela. Uyku kaliteni etkileyebilir. Sabah radyasyon etkisi, dayak yemiş gibi uyanabilirsin.
Tercih meselesi olan konudur. Ben uyurken kapatıyorum mesela. Uyku kaliteni etkileyebilir. Sabah radyasyon etkisi, dayak yemiş gibi uyanabilirsin.
H Hüsniye Femtopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #24 Manic Depressive dedi: Modem uyudugun odada degilse sorun yokta, o yaydıgı Wi-Fi sinyalleri cidden cok zararlı. Baş ağrısı yapabiliyor. Yakınında uzun süre durmak. Genişletmek için tıkla... Modem devamlı açık mı kalmalı?
Manic Depressive dedi: Modem uyudugun odada degilse sorun yokta, o yaydıgı Wi-Fi sinyalleri cidden cok zararlı. Baş ağrısı yapabiliyor. Yakınında uzun süre durmak. Genişletmek için tıkla... Modem devamlı açık mı kalmalı?