Modemimden dolayı mı kopmalar oluyor?

Makaleler
2
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler bayağı uzun bir süredir TTNET kullanıyoruz. Sürekli bir Wi-Fi ve internet kopmaları yaşıyorduk. Başta kablo çok eski olduğu için kabloyu yeniledik fakat sorunumuz hala tam çözülmedi sürekli Wi-Fi kopuyor acaba modem eski diye modemde sıkıntı olabilir mi? Ya da nasıl modem satın almalıyım.

İyi günler bayağı uzun bir süredir TTNET kullanıyoruz. Sürekli bir Wi-Fi ve internet kopmaları yaşıyorduk. Başta kablo çok eski olduğu için kabloyu yeniledik fakat sorunumuz hala tam çözülmedi sürekli Wi-Fi kopuyor acaba modem eski diye modemde sıkıntı olabilir mi? Ya da nasıl modem satın almalıyım.

Kablosuz ağda erişim sorunu yaşıyorsanız problem modem kaynaklı olabilir. DSL(internet) erişiminde kopmalar yaşıyorsanız iki sebebi olabilir.
Birincisi modem kaynaklı ikincisi servis sağlayıcı kaynaklı.
Tam olarak yaşadığınız sorunun farkına varalım ondan sonra neler yapılması gerektiğine emin oluruz.
İnternete erişimde mi sorun var? Yoksa kablosuz ağda mı sorun var?

TTNET eskiden iyi bir internet firmasıydı şu an için en iyi Kablonet, TurkNet, Vodafone, Türk Telekom.
TTNET kullanıcılarının %85'i bu sorunu yaşıyor zaten nereye baksan aynı şikayet.
Ayrıca soruna gelecek olursak uzun zamandır kullandığınız için modeminiz muhtemelen eski kalmıştır.

Son düzenleme:
Sadece modemde mi oluyor yoksa Ethernet ile de aynı mı? Apartmana gelen kabloyu değiştirdiyseniz muhtemelen modemdir.

Ethernet kablosunu yenilememe rağmen PC de de bu sorun oluyor sürekli anlık internetim kopuyor.
Kablosuz ağda erişim sorunu yaşıyorsanız problem modem kaynaklı olabilir. DSL(internet) erişiminde kopmalar yaşıyorsanız iki sebebi olabilir.
Birincisi modem kaynaklı ikincisi servis sağlayıcı kaynaklı.
Tam olarak yaşadığınız sorunun farkına varalım ondan sonra neler yapılması gerektiğine emin oluruz.
İnternete erişimde mi sorun var? Yoksa kablosuz ağda mı sorun var?

İnternet erişimimde şöyle sorun var kablo eski diye sıkıntı ondadır dedim kabloyu yeniledim fakat Wi-Fi'de sürekli gidip geliyor PC de de arada bir kopuyorum.
Arkadaşlar sorun modemdeymiş müşteri hizmetleri öyle söyledi nasıl bir modem almalıyım?

Son düzenleme:
Ethernet kablosunu yenilememe rağmen PC de de bu sorun oluyor sürekli anlık internetim kopuyor.

İnternet erişimimde şöyle sorun var kablo eski diye sıkıntı ondadır dedim kabloyu yeniledim fakat Wi-Fi'de sürekli gidip geliyor PC de de arada bir kopuyorum.
Arkadaşlar sorun modemdeymiş müşteri hizmetleri öyle söyledi nasıl bir modem almalıyım?
ADSL mi VDSL mi kullanıyorsunuz? Bütçe nedir? Ona göre modem önerelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı