Modemime Bağlanan Kişiyi Nasıl Öğrenirim?

• Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.394
B

Bekir Öztürk

Ziyaretçi
Arkadaşlar 10-15 dakikadır OneDrive'a giremiyorum. Bende interneti sömüren mi var diye baktım. Gerçekten bağlı biri vardı. Ben bu kişinin kim olduğunu öğrenebilir miyim? Kişiyi ağdan atabilir miyim?

Ekran Görüntüsü (1061).png

İstemcilerin üstüne tıklayabiliyor musun? Orada bir yerde mac adresleri yazması gerek. Giren kişiyi kablosuz ayarların mac filre kısmından engelle diyerek engelleyebilirsin. Dikkat et ama kendini engelleme yanlışlıkla. Asus modemi bilmediğim için tam anlatamadım, biraz dolaş, bulursun söylediklerimi.

Mac adresi yazıyor. Şu an kullandığım cihaz Casper-Nirvana. Diğeri telefonum, Samsung laptop. N/A'nın diğer laptop olma ihtimali var aslında. Engelleyip engeli kaldırabiliyor muyum? Şu an ihtimal olan laptop kapalı.

N/A yazanı engellediğimde laptop ile bağlantı gidiyor. Ama laptop bağlandığında TOSH adında bir girdi oluşuyor. Gerekli bir şey herhalde. Engelleyince laptop giremiyor, laptopu engelliyorum yine laptop giremiyor. İkisinin de engelsiz olması gerekiyor anlaşılan. Laptopun markası Toshiba bu yüzden TOSH yazıyordur.

Mac Filtre veya Modem Şifresini değiştirin ve farklı bir şifreleme türü kullanın. Modeminizin wps özelliği varsa kapatın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı