Hakandrdbk35
Centipat
İç tesisatı kontrol ettirin. %90 iç tesisat kaynaklıdır.
Elektrikçiye değil paraya kıyıp Tt'den ekip isteyin. Bizim elektrikçiler sinyal geliyorsa sorun yoktur kafasında olduğu için kimse SNR ve hat zayıflaması kontrol eden cihaz kullanmıyor.
Bahsi geçen cihaz, altyapı sahibi olan TT dışında kullanan görmedim.
ST332B Dijital ADSL2+ Test Cihazı XDSL WAN ve LAN Test Cihazı Hat Ağ Test Cihazı Metre DMM
Yalnızca US$191.39, en iyi ST332B Dijital ADSL2+ Test Cihazı XDSL WAN ve LAN Test Cihazı Hat Ağ Test Cihazı Metre DMM Bakım Aletler ADSL/ADSL2/ADSL2+/VDSL2 /READSL için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
ISS'niz ile iletişime geçtiniz mi? Kablolarınızda ya da hattınızda bir sorun olabilir.
Ayrıca DSL kablonuz (telefon kablosu, modeme gelen) açıkta mı?
Belki biri üzerine basınca ya da hareket ettirince temassızlık oluyordur?
İç tesisatı kontrol ettirin. %90 iç tesisat kaynaklıdır.
Elektrikçiye değil paraya kıyıp Tt'den ekip isteyin. Bizim elektrikçiler sinyal geliyorsa sorun yoktur kafasında olduğu için kimse SNR ve hat zayıflaması kontrol eden cihaz kullanmıyor.
ST332B Dijital ADSL2+ Test Cihazı XDSL WAN ve LAN Test Cihazı Hat Ağ Test Cihazı Metre DMM
Yalnızca US$191.39, en iyi ST332B Dijital ADSL2+ Test Cihazı XDSL WAN ve LAN Test Cihazı Hat Ağ Test Cihazı Metre DMM Bakım Aletler ADSL/ADSL2/ADSL2+/VDSL2 /READSL için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Tahmini ne kadardır bu işlemlerin?İç tesisatı kontrol ettirin. %90 iç tesisat kaynaklıdır.
Elektrikçiye değil paraya kıyıp TT'den ekip isteyin. Bizim elektrikçiler sinyal geliyorsa sorun yoktur kafasında olduğu için kimse SNR ve hat zayıflaması kontrol eden cihaz kullanmıyor.
Bu tip durumlarda öncelikle problemin kaynağına inmek gerekiyor. Problemi analiz etmek gerekiyor.
Problemi anlamadan adım atmamak gerekiyor.
Kesintiyi yaşadığın an ilk kontrol edeceğin şey hangi kanaldan nereye ulaşabildiğin olmalıdır.
Ethernet ile modeme ping atabiliyor musun? Atamıyorsan Wi-Fi protokolleri ile Modem'e ping atabiliyor musun?
Bunlara ping atabiliyorsan mümkünse wireshark gibi bir yazılım ile hangi paket hangi katmanda kalıyor, ötesi gelmiyor buna bakarsın. Mümkün değil ise tracert gibi basit komutlar ile paketin gittiği son düğüme bakarsın.
Yeni modem almışsın, mutlaka hat değerlerini barındıran bir sayfa barındırıyordur içerisinde. Hat değerlerini bizimle bir paylaş, inceleyelim.
Problem çok büyük oranda; saha dolabı ve bina kapısındaki splitter arasındaki hattan kaynaklanır.
Sen geri kalanından emin olduktan sonra suçu ISS'e atabilirsin gönül rahatlığı ile. DSL ışığı kesintisiz yandığı halde internet kesiliyor ise client - access point arasındaki hattı da bahsettiğim yöntemler ile test edebilirsin.
Bu tip durumlarda problemi bulmak zor değildir kesinlikle, yeter ki sorularımı atlaya atlaya cevaplama.
TT kullanırken 15₺ ödemiştim. Şimdi ne kadar olmuştur bilemiyorum. Müşteri hizmetlerine sormak lazım.Tahmini ne kadardır bu işlemlerin?
İç tesisatımı yeni değiştirdim CAT6 kablo çektim apartman girişinden evime kadar.