Modemin alabileceği maksimum hızı öğrenmek

MindTricks05

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar şu an Türkçell Superonline'ın 2 sene önce verdiği modeme sahibim (HG552D) şu an hattıma ortalama 6-7 Mbps geldiği için (anlaşma 8 Mbps) modemin kaç Mbps alabileceğini bilmiyorum. Yakında 50 Mbps alabildiğim (öyle söyleniyor) TürkNet'e geçeceğim, VDSL modem almam gerek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar şu an Türkçell Superonline'ın 2 sene önce verdiği modeme sahibim (HG552D) şu an hattıma ortalama 6-7 Mbps geldiği için (anlaşma 8 Mbps) modemin kaç Mbps alabileceğini bilmiyorum. Yakında 50 Mbps alabildiğim (öyle söyleniyor) TürkNet'e geçeceğim, VDSL modem almam gerek mi?

Modeminin modelini söylersen yardımcı olabilirim.

Modemin alacağı hız farklı, altyapının vereceği hız farklı, sana gelene kadar düşeceği fark farklı.

Yani internet hızını sadece modemin, sadece altyapın belirlemiyor. Bina içi kablolama da belirtiyor.

ADSL-VDSL alman gerekliliği ise alacağın hizmet türüne bağlı.

Modemin alacağı hız farklı, altyapının vereceği hız farklı, sana gelene kadar düşeceği fark farklı.

Yani internet hızını sadece modemin, sadece altyapın belirlemiyor. Bina içi kablolama da belirtiyor.

ADSL-VDSL alman gerekliliği ise alacağın hizmet türüne bağlı.

Evet, ben de modemin alabileceği maksimum hızı öğrenmek istiyorum.
Modeminin modelini söylersen yardımcı olabilirim.
Huawei HG552d

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı