Modemin arayüz sayfasına yönlendirme sorunu

4bsolute

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom’un verdiği TP-Link modemi kurulum yaptıktan sonra sorunsuz çalışıyor ama ara sıra otomatik olarak everestin kurulum sayfasına yönlendiriyor. (192.168.0.1) adresine. Bu sürecte interneti kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• 11EF0247-89F8-485F-8DB7-6F5C5D2E4A10.png
    11EF0247-89F8-485F-8DB7-6F5C5D2E4A10.png
    22,4 KB · Görüntüleme: 221
Genelde İnternet te kopma yaşandığında modem arayüzüne yönlendirilir. Kopma varmı yokmu kontrol edebilirsin.

Everest router mi kullanıyorsun ?
Hocam hiçbir şey kullanmıyorum. Hat direkt olarak modeme bağlı, başka da bir şey yok.
Genelde İnternet te kopma yaşandığında modem arayüzüne yönlendirilir. Kopma varmı yokmu kontrol edebilirsin.
Kopmalar oluyor ama modemin markası Everest değil ki neden Everest'e yönlendiriyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O yüzden sordum zaten. Sırası ile adımları uygulayın.

1) Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Yönergesine göre uygulayın.

2) Modemi resetleyin.

3) Modem arayüzüne tarayıcıya 192.168.1.1 yazarak girin. Kablosuz kısmındaki Temel Ayarlar bölümünden kanalı otomatikten 3 veya farklı bir seçim yapın.

Bir süre kullanıp son durumu bildirin.

O yüzden sordum zaten. Sırası ile adımları uygulayın.

1) Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Yönergesine göre uygulayın.

2) Modemi resetleyin.

3) Modem arayüzüne tarayıcıya 192.168.1.1 yazarak girin. Kablosuz kısmındaki Temel Ayarlar bölümünden kanalı otomatikten 3 veya farklı bir seçim yapın.

Bir süre kullanıp son durumu bildirin.
Şu geldi şimdi aklıma. Bizim kablo ile internet verdiğimiz komşumuz sanırım router takmış kabloya. Ama önceki modemlerde bu şekilde hata almıyordum. Bu modemin aklı bu yüzden karışıyor gibi geldi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı