Kadir_1251
Picopat
Modemimin IP adresinden yani kontrol panelinden 192.168.1.1'den modemimi uzaktan nasıl kapatabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatmasınız, her halükarda o ağa bağlı olmanız gerekiyor. Bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak modemi (Söz konusu ağa bağlı olması gerekir) kapatmak mümkün ancak diğer türlü imkansız. Her türlü o ağa bağlı bir cihaz gerekecek.Modemimin IP adresinden yani kontrol panelinden 192.168.1.1'den modemimi uzaktan nasıl kapatabilirim?
Modemimin IP adresinden yani kontrol panelinden 192.168.1.1'den modemimi uzaktan nasıl kapatabilirim?
TTNETİN kendi sitesinden modemimi nasıl kapaticsm linki verip ve yapacağım işlemleri söylerseniz benim için daha açıklayıcı olur şimdiden teşekkürlerModeme giden elektriği direk kesemezsiniz lakin TTNET kendi sitesinden bağlantıyı kapatıp açabilirsiniz mantıken aynı işlemi yapmış oluyorsunuz. Bu arada aynı internetten bağlı olmanıza gerek yok ben iş yerimden ev internetini bu şekilde kapatıp açabiliyorum.
Turjtelekomun dwg9000 modemimi kullaniyom uzakten derken yani evde sadece odamdan kapatmak istiyom kontrol panelinden nerelere tiklamam lazım ip de 192.168.1.1Kapatmasınız, her halükarda o ağa bağlı olmanız gerekiyor. Bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak modemi (Söz konusu ağa bağlı olması gerekir) kapatmak mümkün ancak diğer türlü imkansız. Her türlü o ağa bağlı bir cihaz gerekecek.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Firmanın kendi online işlemlerinden de mümkün olabilir ama zor.
Halihazırda odanızdan işlem yapmak istediğiniz ağa bağlısınız sanırım, doğru mu anladım?Turjlekomun dwg9000 modemimi kullaniyom uzakten derken yani evde sadece odamdan kapatmak istiyom kontrol panelinden nerelere tiklamam lazım ip de 192.168.1.1
Evet hocamHalihazırda odanızdan işlem yapmak istediğiniz ağa bağlısınız sanırım, doğru mu anladım?
Anladım, ağ bağlantısını sadece belirli bir cihaz için mi kapatmak istiyorsunuz yoksa direkt modemi mi kapatmak istiyorsunuz?Evet hocam
Direkt modemi kapatmak istiyorumAnladım, ağ bağlantısını sadece belirli bir cihaz için mi kapatmak istiyorsunuz yoksa direkt modemi mi kapatmak istiyorsunuz?
Bunun için modemin arayüzüne (192.168.1.1) girmeniz gerekiyor.Direkt modemi kapatmak istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.