Modemin bozulduğu nasıl anlaşılır?

Hocam modeminizin kullanım kılavuzuna ulaştım ancak işin garip tarafı ledlerle ilgili yönergede WiFi ışığının yanıp sönmesi halinde bir durum yazılmamış ya sadece yanıyor ya da tamamen sönecek şekilde yazılmış.

Hocam modeminizin kullanım kılavuzuna ulaştım ancak işin garip tarafı LED'lerle ilgili yönergede Wi-Fi ışığının yanıp sönmesi halinde bir durum yazılmamış ya sadece yanıyor ya da tamamen sönecek şekilde yazılmış.

Wi-Fi ışığı düzeldi sadece internet var şu anda

Çözüm olmaz. Olursa da o sebepten olmaz.
Çözüm olmaz. Olursa da o sebepten olmaz. Sağlayıcınız Uptime'a geçmeden gelmez internetiniz.
Uptime' a tam olarak ne oluyor

Dosya Ekleri

• 16928301156534511184480658714685.jpg
    16928301156534511184480658714685.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 63
Wi-Fi düzelmiyor zaten düzgün. Wi-Fi üzerinde trafik olursa tek taraflı yada çift taraflı o zaman yanar. İnternet sağlayıcınız hizmet dışı. Hizmete geçince internetin gelir. DSL ışığın da güzel yanıyor.

Wi-Fi düzelmiyor zaten düzgün. Wi-Fi üzerinde trafik olursa tek taraflı ya da çift taraflı o zaman yanar. İnternet sağlayıcınız hizmet dışı. Hizmete geçince internetin gelir. DSL ışığın da güzel yanıyor.

O zaman tek yapacağım beklemek konu hakkında bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim iyi akşamlar...

Uptime' a tam olarak ne oluyor
Şöyle düşün. Sen Türk Telekom abonesisin. Ama Türk Telekom çöktü bölgende yada bakıma girdi. O zaman sana hizmet veremeyecekler değil mi? Hizmet veremiyorlar işte şu an sana. Altyapında da modeminde de sorun yok. İnternet sağlayıcın Türk Telekom mu yada başka her ne ise o şu an sana hizmet veremiyor. Hizmet vermeye geçmesine ve hizmet süresine Uptime deniyor.

Şöyle düşün. Sen Türk Telekom abonesisin. Ama Türk Telekom çöktü bölgende yada bakıma girdi. O zaman sana hizmet veremeyecekler değil mi? Hizmet veremiyorlar işte şu an sana. Altyapında da modeminde de sorun yok. İnternet sağlayıcın Türk Telekom mu yada başka her ne ise o şu an sana hizmet veremiyor. Hizmet vermeye geçmesine ve hizmet süresine Uptime deniyor.
Teşekkür ederim hocam şimdi daha iyi anladım

Düzeldi iyi akşamlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı