S25u vs 17 Pro Max

17 Pro Max alma. Yok çizilcek miydi yok ıslak mendille silsem şöyle olur mu böyle olur mu? Gerek yok yani. Ha onun dışında konu fotoğrafsa zaten birbirine çok yakın telefonlar sadece fotoğrafsa istediğinizi, video varsa da iPhone 16 Pro Max falan alın.

17 Pro Max alma. Yok çizilecek miydi yok ıslak mendille silsem şöyle olur mu böyle olur mu? Gerek yok yani. Ha onun dışında konu fotoğrafsa zaten birbirine çok yakın telefonlar sadece fotoğrafsa istediğinizi, video varsa da iPhone 16 Pro Max falan alın.

Hocam ilk önce 16 Pro Max artık üretilmiyor sanırsam ki kapalı kutu bulsanız bile fiyatı yüksek olacaktır. Bir de normal kılıf ile kullanacak bir kullanıcı için çizilmesi çok muhtemel değil. Islak mendille silme sonucu renk değiştirme kısmını bilmiyorum ama bence dediğim gibi normal bir kullanıcı için çok dert değil.

S23'te bile güzel fotoğraflar çıkarabiliyorum, çok fark vardır değil mi?

17 Pro Max kullanmadım ama iPhone 13 ile 15 Pro arasındaki ciddi fark olduğunu gördüm bence kesinlikle onların da arasında çok fark vardır hocam.

Hocam ilk önce 16 Pro Max artık üretilmiyor sanırsam ki kapalı kutu bulsanız bile fiyatı yüksek olacaktır. Bir de normal kılıf ile kullanacak bir kullanıcı için çizilmesi çok muhtemel değil. Islak mendille silme sonucu renk değiştirme kısmını bilmiyorum ama bence dediğim gibi normal bir kullanıcı için çok dert değil.

17 Pro Max kullanmadım ama iPhone 13 ile 15 Pro arasındaki ciddi fark olduğunu gördüm bence kesinlikle onların da arasında çok fark vardır hocam.
Hocam dediklerinizde haklısınız ancak biz de almıştık ve illet ettik 17 Pro Max'ten bir daha seçeneğim olsa aynı para olsalar gider 16 PM alırdım öyle söyleyeyim size.

Hocam dediklerinizde haklısınız ancak biz de almıştık ve illet ettik 17 Pro Max'ten bir daha seçeneğim olsa aynı para olsalar gider 16 PM alırdım öyle söyleyeyim size.
Çizilme veya ufak darbeyle eğilme gibi bir şey yaşadınız mı hocam? Ben de S26U bekliyorum çıktıktan sonra ya ona ya da 17PM'ye geçeceğim bundan dolayı merak ettim tecrübelerinizi.

Çizilme veya ufak darbeyle eğilme gibi bir şey yaşadınız mı hocam? Ben de S26U bekliyorum çıktıktan sonra ya ona ya da 17PM'ye geçeceğim bundan dolayı merak ettim tecrübelerinizi.
Şu zamana kadar neredeyse 2 ay oldu ve kasası için bir sorun yaşamadık zira internette gördüklerimizden ötürü daha telefonun kendini açmadan kılıf ve ekran koruyucu taktırdık. Bizi illet etme sebepleri ise ekranı ve uygulama uyumsuzlukları olmuştu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı