Modemin ışıklarının bu şekilde yanıp sönmesi bozuk olduğunu mu gösteriyor?

İnternetten baktığım kadarıyla VMG 3625-T50b modelinde Mesh var gibi görünüyor? Peki modem yazılımı güncel mi?

Hayır.
ZYXEL VMG3625-T50B modeli.
Hatta konuyu açarken de orada da görebilirsiniz ilk başta yazdıklarımdan ve video linki paylaşımlarımdan.

Pardon 8 nereden çıktı yanlış yazmışım 3625 evet aynı modelden bahsediyoruz yazım hatası olmuş :)

İnternetten baktığım kadarıyla VMG 8625-T50b modelinde Mesh var gibi görünüyor? Peki modem yazılımı güncel mi?
Hayır.
ZYXEL VMG3625-T50B modeli.
Hatta konuyu açarken de orada da görebilirsiniz ilk başta yazdıklarımdan ve video linki paylaşımlarımdan.

İnternetten baktığım kadarıyla VMG 3625-T50b modelinde Mesh var gibi görünüyor? Peki modem yazılımı güncel mi?

Pardon 8 nereden çıktı yanlış yazmışım 3625 evet aynı modelden bahsediyoruz yazım hatası olmuş :)
Ben de yok, gözükmüyor hiçbir şekilde MESH başlıklı bir yazı gördüğünüz kadarıyla.
Size de görsel attım. Tekrar atayim:

Dosya Ekleri

• meshyok.png
    meshyok.png
    55,9 KB · Görüntüleme: 23
Hocam Mesh yoksa sorun yok benim takıldığım o değil aslında, yazılımı güncel olmayabilir modeminizin o daha önemli bir problem.

Bunu nasıl anlarız?
Buyurun görsel:

Sizinkinde ABPM.5 yazıyor ama yukarıda gönderdiğim sayfada ABPM 7.3. Bu güncellemeyi yapmanız iyi olabilir.

Bu güncelleme 1 ay önce diyor.
Biz bu sorunu 7 aydır ilk günden beri yaşıyoruz hocam :)
Bu güncelleme daha ortada yokken de yaşıyorduk yani.

Tamam işte siz 1 ay önce yayınlanan güncellemeyi yükleyin belki de düzelecek sorununuz?

Siz emin değilseniz gelen ekibe yaptırın firmwarw güncellemeyi de, çünkü sonrasında cihaza kullanıcı bilgilerinizin girilmesi de gerekebilir.

Sizinkinde ABPM.5 yazıyor ama yukarıda gönderdiğim sayfada ABPM 7.3. Bu güncellemeyi yapmanız iyi olabilir.

Tamam işte siz 1 ay önce yayınlanan güncellemeyi yükleyin belki de düzelecek sorununuz?

Siz emin değilseniz gelen ekibe yaptırın firmwarw güncellemeyi de, çünkü sonrasında cihaza kullanıcı bilgilerinizin girilmesi de gerekebilir.
Bu güncellemeler otomatik olmuyor yani biz yapacağız illa öyle mi her seferinde hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı