Modemin kullanıcı adı şifresi nedir?

MamiFK

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2020
Mesajlar
217
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Vodafone'dan geldiler internetim bağlandı iyi güzel ama şifreyi değiştirmek istiyorum. Cnet cvr984rv adlı modemin kullanıcı adı ve şifresi nedir? İnternetten araştırdım, modemin arkasına baktım, hâlâ yanlış kullanıcı adı veya şifre diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone müşteri hizmetleriyle de konuştum Vodafone bile bilmiyor :D ne kadar da amatörler. Söylediği hiçbir kullanıcı adı şifre kabul etmiyor. Fakat şöyle bir şey var ben oraya ne kadar girersem gireyim, çok girdiğim için zaman aşımı vermiyor. Brute Force hack işlemi yapılabilir mi buraya? Bilgili bir arkadaş var mı nasıl yapabiliriz?
 
Yok sıfırlama riskine girmeyeceğim.

Vallahi hocam geçen sene modemimi değiştirdim bir ara önceden girdiğim halde kullanıcı adı veya şifre hatalı hatası verdi 1 hafta boyunca denedim kapatıp açmayı denedim her şeyi denedim fakat girmedi sıfırladım ayara geldi şu an girebiliyorum. Tek çareniz sıfırlamak.
 
Sıfırlama riskinden kastınız tam olarak nedir? Tam olarak açıklarsanız sizi aydınlatmak isterim.

Sıfırlama deyince sanki tüm verileri ve hesapları puf olacakmış gibi bir tavrı var arkadaşın. Sadece modemini fabrika ayarlarına getiriyor ve tam tamına 10 snlik işlem.
 

Geri
Yukarı