Modemin pinge etkisi var mı?

Felix Felicis

Hectopat
Daha fazla  
Modemin anlık ping artışıyla alakası var mı? Yani evde Instagram'a falan girdiklerinde ping anlık artıyor modem çok eski, kaliteli bir şey alsam bunun önüne geçebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi ile bağlanıyorsan bağlantı zayıflığı olabilir. Aynı sorun kabloda da varsa sorun internet hızın. Eskiden leş bir internet kullanıyordum Facebook ana sayfası açıldığı zaman lolde pingim 250 ye vuruyordu.

Wfi ilemi bağlanıyorsun ? Yoksa internet kablosuylamı ?
Kablo
Wi-Fi ile bağlanıyorsan bağlantı zayıflığı olabilir. Aynı sorun kabloda da varsa sorun internet hızın. Eskiden leş bir internet kullanıyordum Facebook ana sayfası açıldığı zaman lolde pingim 250 ye vuruyordu.
İnternet hızı 1.7 mb/s video izlerken sorun yok oyun oynarken arkada twitch açınca bile ping olmuyor ama wifiye bağlananlar küçük bir şey yapsa bile hemen ping uçuyor

Modem bayağı bir eskiymiş. Operatörüniz yeni modem veriyorsa VDSL2 destekli bir modem alabilirsiniz. Dışardan da alabilirsiniz fakat daha pahallıya gelebilir.
TP-Link TD-W8960N almayı düşünüyordum daha pahalı olanların ne gibi bir artısı var bilemiyorum ama bu düzgün bir şeye benziyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı