Modemin salondan çekmesi için ne yapılabilir?

rivenays

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sorum şu modem salonda benim odama bayağı uzak ve 1 diş çekiyor 35 Mbps modem VDSL/ADSL nasıl ortaya koyabilirim? Modemi salonda bir priz hiçbir odada olmayan onu modeme bağlayan kabloyu uzununu alsam modemi başka yere uzatsam sorun çözülür mü ya da sinyal uzatma cihazımı almak gerek? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorum şu modem salonda benim odama bayağı uzak ve 1 diş çekiyor 35 Mbps modem VDSL/ADSL nasıl ortaya koyabilirim? Modemi salonda bir priz hiçbir odada olmayan onu modeme bağlayan kabloyu uzununu alsam modemi başka yere uzatsam sorun çözülür mü ya da sinyal uzatma cihazımı almak gerek? Fikirlerinizi bekliyorum.
Eğer evde 2 modem varsa köprü moduna alarak sinyal aktarım menzilini genel olarak arttırabilirsiniz. Kablolu ve kablosuz yapılan yöntemler bulunuyor. Şahsen internet kablosu ile iki modemi birbirine bağlamayı tercih ederdim.

Uzun kablo alacağım bu gidişle çekme sorunu olur mu?
İki modemi birbirine bağlamak için mi?

Yoksa internet için DSL telefon kablosunu uzatabilirsiniz bunda sıkıntı yok ama ek kısmı sıkıntı oluşturabilir.

CRC hata değerleri, SNR sinyalizasyon değerini kontrol edin.

Yok prize uzun bir kablo ile değiştirmeyi planlıyorsanız mantıklı.

İki modemi birbirine bağlamak için mi?

Yoksa internet için DSL telefon kablosunu uzatabilirsiniz bunda sıkıntı yok ama ek kısmı sıkıntı oluşturabilir.

CRC hata değerleri, SNR sinyalizasyon değerini kontrol edin.

Yok prize uzun bir kablo ile değiştirmeyi planlıyorsanız mantıklı.

Uzun kablo alacağım DSL girişine takılandan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı