Modemin yanına router eklemek

serdar24

Picopat
Daha fazla  
Şimdi halihazırda kullandığım TD-W9970 modemin yanına TP-Link Archer D7 modem+routeri bağlamak fikri var aklımda mantıklı mı sizce.
Archer D7'nin RJ11 girişi yandı onun için modem olarak kullanamıyorum TD-W9970'nin yanına bu modemi router olarak bağlasam daha mı performanslı olur çünkü Archer D7 sanki daha kaliteli bir cihaz internette biraz araştırdım ama pek bir şey anlamadım modem WAN portundan routere kablo takıp kullananlar var ne için yapılıyor bu ne avantaj sağlar? Bilen birileri beni aydınlatırsa sevinirim.

Şimdi halihazırda kullandığım TD-W9970 modemin yanına TP-Link Archer D7 modem+routeri bağlamak fikri var aklımda mantıklı mı sizce.
Archer D7'nin RJ11 girişi yandı onun için modem olarak kullanamıyorum TD-W9970'nin yanına bu modemi router olarak bağlasam daha mı performanslı olur çünkü Archer D7 sanki daha kaliteli bir cihaz internette biraz araştırdım ama pek bir şey anlamadım modem WAN portundan routere kablo takıp kullananlar var ne için yapılıyor bu ne avantaj sağlar? Bilen birileri beni aydınlatırsa sevinirim.
Hocam eğer Wi-Fi anteni daha güçlüyse daha iyi performans(Wi-Fi güçü anlamında) verir ancak en fazla diğer modemin ethernet hızını alırsınız.

Wi-Fi anteni daha güçlüyse daha iyi olur hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı