Mansion
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5 14400F
MSI H610M-G
32GB G.Skill Ripjaws V
GTX1660S MSI Ventus
A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB
ID-Cooling SE-224XT
Sharkoon SHP650 650W
XIGMATEK Galaxy RGB
Rampage Racer (Modifiyeli)
---------------------------------------------
İ3 5005U
4GB RAM
APACER AS350 240GB
- Meslek
- Lojistik
Lütfen konumu mesaja açın.
Moderasyon ekibinin dediği şey:
Halbuki 3 mesaj dedikleri aynı mesajı 3 kere ban vermişler. Hatasını kabul etmeyen bir moderasyon ekibimiz var.
Ayrıca konu donanım hızlandırma denilmiş evet ama ben arkadaşa ufak bir tavsiye verdim, ne küfür ettim ne de konuyla çok alakasız bir şey söyledim.
Bana moderasyon ekibinden söyleyen kişinin de birçok hatası mevcut. Sayın moderatörler siz de bir insan olarak hata yapabiliyorsunuz ve üstelik pek çok hatanızı da gördüm. Siz neden ban yemiyorsunuz? Biz de insanız, sizin yaptığınız hatalar gibi biz de yapabiliyoruz. Lütfen anlayışlı olun. Sonuçta hatasız kul olmaz.
Moderasyon ekibinin dediği şey:
Merhaba,
Farklı mesajlara aynı uyarılar verilebiliyor. Aynı kurala 3 mesajda uymamışsınız.
Gereksiz mesajlar uyarınızın sebebi ise başlıktaki sorudan alakasız bir mesaj yazmanız. Konuda sorulan soru donanım hızlandırma.
Halbuki 3 mesaj dedikleri aynı mesajı 3 kere ban vermişler. Hatasını kabul etmeyen bir moderasyon ekibimiz var.
Ayrıca konu donanım hızlandırma denilmiş evet ama ben arkadaşa ufak bir tavsiye verdim, ne küfür ettim ne de konuyla çok alakasız bir şey söyledim.
Bana moderasyon ekibinden söyleyen kişinin de birçok hatası mevcut. Sayın moderatörler siz de bir insan olarak hata yapabiliyorsunuz ve üstelik pek çok hatanızı da gördüm. Siz neden ban yemiyorsunuz? Biz de insanız, sizin yaptığınız hatalar gibi biz de yapabiliyoruz. Lütfen anlayışlı olun. Sonuçta hatasız kul olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör: