Moderasyondaki bazı kişilerin moderasyonun kalitesini düşürmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
8
Yer
Dünya
İsim vermeyeceğim ama forum şu anda başka bir forumdan beter durumda. Sadece şu iki olaya gelip bakın:

Bu konuda 1500 lira ucuz olduğu için AMD önerdiğimden dolayı fanboy ilan edildim, hiçbir şey yok. Yazım hatalarını raporladım, hatalar mucizevi şekilde yok olurken aynı kişiler yazmaya aynen devam etti. (Biz de yazım yanlışı olan mesajı alıntılamaktan 1 gün yiyelim iyi mi?)

Bu konuda da bariz üslup hataları ve gereksiz mesaj varken bir şey yapılmamış, sonrasında da hatalı yapılmış. @BerkayZ87 hocamın konuşmakla meşgul olduğunu gördüm (yani ban yemiş), sonrasında da sayfanın ekran görüntüsünü alıp yeniledim. Hangi mesajdan yemiş biliyor musunuz?

Ekran Alıntısı.JPG

Bu mesajdan.
Bu konu onaylanacak mı bilmiyorum, ama onaylanacaksa @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @Emre C şunu bilin ki kadronuzdaki bazı kişiler yüzünden hem sizin, hem de forumunuzun itibarı zedeleniyor, forumda gerçekten emek vermiş kişiler yine aynı sebepten dolayı forumdan soğutuluyor, kaliteli insanlar forumu bırakıyor.

Bu konu ekranının da görüntüsünü alacağım, onaylanmazsa neden onaylanmadığını sormak için yine konu açacağım. Şu ana kadar hep moderasyonun tarafında olmaya çalıştım, ancak yukarıdaki örnekler gibi olaylardan dolayı fikirlerim değişmeye başladı. Kimin ne olduğu belli gerçi ama yapacak bir şey yok, eskiden moderatörlerin hatalarını uyaran @MF vardı ama şimdi o da yok.

Bu konuda her iki üye de uygunsuz üslup kullanmıştır ve ceza almıştır. Uygunsuz mesajlar silindiği için şu an göremezsiniz.

@BerkayZ87 aldığı cezanın sebebi "hiçbir yardımda bulunmayıp boş mesaj yazma" ve "Konu hakkında en ufak bilgisi olmayan insanlar bomboş yorum atıp kaçıyor".

"Boş konuşma" diyene nasıl uyarı veriyorsak, "Boş mesaj yazma" diyene de uyarı veriyoruz.

"Boş" yerine "Gereksiz" ifadesi kullanılabilirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı